Ο Γούντι Άλεν για την Ελλάδα της κρίσης: «Αντί για Πλάτωνα διαβάζουμε για την καταστροφή της»

Από το φεστιβάλ των Καννών

Ο Γούντι Άλεν για την Ελλάδα της κρίσης: «Αντί για Πλάτωνα διαβάζουμε για την καταστροφή της»

Πλαισιωμένος από τις πρωταγωνίστριες της νέας του ταινίας «Παράλογος άνθρωπος» περπάτησε στο κόκκινο χαλί ο Γούντι Άλεν... Και σε αυτό το φιλμ του 79χρονου δημιουργού ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φοίνιξ αποφασίζει να προβεί σε δολοφονία. Έτσι, οι δημοσιογράφοι δεν κρατήθηκαν στη συνέντευξη τύπου και του έκαναν την εξής ερώτηση:

«Σκεφτήκατε ποτέ να δολοφονήσετε κάποιον; Κάποιον παραγωγό ίσως…» με τον Γούντι Άλεν να απαντά: «Και την ώρα που μιλούσατε…».

spl1028125_001.jpg



Ο σκηνοθέτης είπε επίσης πως φοβάται ότι η πρώτη του προσπάθεια να σκηνοθετήσει διαδικτυακή τηλεοπτική σειρά θα είναι καταστροφή..

«Δεν ξέρω τι κάνω.. Τα κάνω μαντάρα...Περιμένω ότι θα είναι μια συμπαντική ντροπή όταν προβληθεί»

Επίσης, μίλησε στον απεσταλμένο του «Πρώτου Θέματος» Δημήτρη Δανίκα και για την Ελλάδα.

«Είναι φοβερό. Κάθε μέρα όταν ανοίγω την εφημερίδα διαβάζω για την καταστροφή στην Ελλάδα. Στον τόπο όπου γεννήθηκαν η τραγωδία, η φιλοσοφία, οι επιστήμες και η δημοκρατία. Κριμα! Αντί για Πλάτωνα και Σωκράτη, όλοι εμείς οι ανίδεοι περί Οικονομίας διαβάζουμε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά. Κρίμα!» ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως θέλει να γυρίσει ταινία στην Αθήνα με την προϋπόθεση πως οι αρχές θα συμβάλουν στη χρηματοδότηση της παραγωγής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top