Νew love in town:Εμφανίστηκαν σε πάρτι στο Κολωνάκι χεράκι-χεράκι και αποκάλυψαν τον έρωτά τους

Είναι εδώ και ένα μήνα μαζί!

Νew love in town:Εμφανίστηκαν σε πάρτι στο Κολωνάκι χεράκι-χεράκι και αποκάλυψαν τον έρωτά τους

Ερωτευμένη μετά από καιρό είναι η Κλέλια Πανταζή η οποία εμφανίστηκε χέρι-χέρι με τον νέο της σύντροφο σε πάρτι σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής εδώ και ένα μήνα είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Χούμα, ο οποίος υπήρξε αθλητής και τώρα εργάζεται ως προπονητής.

1839_KLELIA_PANTAZI_11052015.jpg
Όπως λέει η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life, η κίνησή της να εμφανιστεί σε χώρο όπου ήξερε ότι θα υπάρχουν φωτογράφοι μαζί με τον αγαπημένο της, ήταν ένας τρόπος για να απαντήσει σε όσα δημοσιεύματα την ήθελαν κατά καιρούς με διάφορους συνοδούς!

«Δεν μου άρεσαν καθόλου οι ραδιοαρβύλες που γράφονταν για μένα. Βαρέθηκα να μου χρεώνουν συντρόφους που δεν ήμουν ποτέ μαζί τους, αλλά δεν θέλησα να διαψεύσω κάτι. Το ότι βγήκα χέρι-χέρι με τον πραγματικό μου σύντροφο απαντάει σε όλα. Δεν το έχω κάνει ποτέ ως σήμερα και ότι το έκανα με τον Βαγγέλη σημαίνει πολλά. Πρώτα-πρώτα δίνει στο στίγμα ότι όταν υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή μου και δεν έχω πρόβλημα να το μοιραστώ με τον κόσμο και δεύτερον, δείχνει το πόσο καλά περνάω μαζί του. Για αυτό και δεν κρύβω τον έρωτά μου» ανέφερε η ίδια και αποκάλυψε ότι «ταιριάζουμε πάρα πολύ. Υπήρξε χημεία μεταξύ μας από την πρώτη στιγμή που μας σύστησαν κοινοί φίλοι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top