ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «Θα μικρύνω τα στήθη μου πριν φτάσουν στα γόνατα μου!»

Φορά τεράστιο νούμερο σουτιέν και παραπονιέται συνεχώς

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «Θα μικρύνω τα στήθη μου πριν φτάσουν στα γόνατα μου!»

​Πρόβλημα με το τεράστιο στήθος της έχει η Σοφία Βεργκάρα, η οποία δεν έχει αφήσει συνέντευξη για συνέντευξη τον τελευταίο ένα χρόνο στην οποία να μην λέει πως θέλει να το μικρύνει γιατί δεν το αντέχει άλλο!

spl1018055_001.jpg
Ξέρουμε μερικές αυτή τη στιγμή τραβάτε τα μαλλιά σας, αλλά η 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιός έχει άλλη άποψη αφού πιστεύει πως τα πλούσια και φυσικά ελέη της έχουν «πέσει» και επίσης δηλώνει πως την ενοχλούν.

Γι΄αυτό και στην τελευταία της συνέντευξη στο «Watch what Happens Live», η Βεργκάρα αποκάλυψε το νούμερο σουτιέν της που είναι το 32F, και δήλωσε:

spl555310_005.jpg
«Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα. Δεν είναι άνετο πλέον να περπατώ μαζί τους, χτυπούν τα γόνατα μου!»

Αυτός είναι και ο λόγος που θα κάνει μια επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό ώστε να τα μικρύνει, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον αρραβωνιαστικό και μέλλων σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο, ο οποίος έχει αδυναμία στο εν λόγω σημείο του σώματος της όπως είπε η Βεργκάρα.

spl1017668_005.jpg
Να σημειώσουμε πως η Κολομβιανή σταρ που έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά «Modern Family», πρόσφατα είχε δηλώσει, πως ευχόταν να έχει ψεύτικα στήθη, μιας και όλη της η ζωή ήταν ένας εφιάλτης επειδή εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους της δεν μπορούσε να βρει σουτιέν.

spl476995_005.jpg
Και να φανταστείτε, πως αν δεν υπήρχαν κι αυτά μπορεί σήμερα να μην την ξέραμε!
spl1018717_001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top