Η Κοκκίνου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη

«Έχουμε φάει στο πρόσωπο και τασάκια και πιρούνια» ανέφερε

Η Κοκκίνου μίλησε για τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη

​Όταν πριν από πέντε χρόνια η Έλλη Κοκκίνου και ο τότε σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους δεν φαντάζονταν πως λίγα χρόνια αργότερα θα ξαναέσμιγαν, όμως σε επαγγελματικό μόνο επίπεδο.

«Είναι μία συνύπαρξη επιχειρήσεων του Καμπαρέ και του Ρομέο. Βέβαια και συνεργαζόμαστε (η τραγουδίστρια τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο Παναγιώτης Βασιλειάδης)» είπε η τραγουδίστρια για τον πατέρα του γιου της Αλέξανδρου και πρόσθεσε: «όλες οι σχέσεις περνάνε διάφορες φάσεις και οι φιλικές και οι προσωπικές και οι επαγγελματικές και οι συζυγικές μας αλλά δεν μένουμε σ’ αυτό».

Όχι μόνο στον πρώην αλλά και στον νυν Γιώργο Μπόγρη αναφέρθηκε η τραγουδίστρια: «στις σχέσεις αυτό γίνεται δίνεις και παίρνεις. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε γιατί να είσαι σε μία σχέση;» εξομολογήθηκε ,ενώ όταν μία δημοσιογράφος την ρώτησε αν αισθάνεται πως η αντοχή αυτής της σχέσης στο χρόνο είναι και η απάντηση σε εκείνους που έλεγαν πως δεν θα κρατήσει λόγω της διαφοράς ηλικίας τους , η τραγουδίστρια έγινε έξω φρενών!

«Ακόμα εκεί είσαι τόσα χρόνια μετά; Έλα ξεπέρασέ το επιτέλους» είπε με στόμφο η Έλλη Κοκκίνου.

Παράλληλα η ίδια με αφορμή τον Παντελή Παντελίδη τον οποίο αποθέωσαν στην πίστα πετώντας του στρώματα, αποκάλυψε αν της έχουν πετάξει άλλα αντικείμενα την ώρα που τραγουδούσε: «μας έχουν πετάξει πράγματα οι πελάτες άθελά τους, και τραπέζι έχουν ρίξει και τασάκια έχουμε φάει στο πρόσωπο και πιρούνια»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top