Άγριος καυγάς Μερκούρη-Αγάθωνα: «Είσαι Αντίχριστος και μέσα στο σκότος! Να μετανοήσεις!»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλεσε μασόνο τον Γιώργο Γερολυμάτο

Άγριος καυγάς Μερκούρη-Αγάθωνα: «Είσαι Αντίχριστος και μέσα στο σκότος! Να μετανοήσεις!»

Καυγάδισαν άγρια on air Ειρήνη Μερκούρη και Αγάθωνας, με αφορμή την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», κάτι που βρίσκει εντελώς αντίθετο τον ρεμπέτη.

Αυτό προκάλεσε την οργή της τραγουδίστριας η οποία στο παρελθόν έχει δηλώσει επανειλημμένα την πίστη της στο θεό, λέγοντας στον Αγάθωνα:

«Είστε Αντίχριστος! Είστε μέσα στο σκότος, εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι! Ο λόγος που αυτή την στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι επειδή πάνω απ΄όλα είναι άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν είναι και θα είναι ο μοναδικός Χριστός ο αληθινός!»

Τι της απάντησε ο Αγάθωνας;

«Η κυρία τα έχει μπερδέψει όλα και τα έχει κάνει αχταρμά. Τατιάνα μου, που με έμπλεξες;»

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος δήλωσε πως πιστεύει πολύ στον θεό, αλλά δεν συμφωνεί με την μεταφορά των λειψάνων, λέγοντας:

«Θαύματα έχουν γίνει σε όλες τις θρησκείες. Ο άνθρωπος έχει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Με την εκκλησία δεν τα έχω καλά αλλά τα έχω με τους Αγίους και πιστεύω πολύ στον Χριστό».

Αυτό προκάλεσε τον εκ νέου εκνευρισμό της Ειρήνης Μερκούρη που του είπε:

«Προφανώς είστε Μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες! Ο θεός να δώσει να μην βγάλετε κάποια αρρώστια! Μπορείτε να γίνετε καλά να έρθω να δω κι εγώ το θαύμα σας;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top