Πλήρωσε 2,8 εκατομμύρια στο Δημόσιο την ώρα του γάμου του ο «Mr. Nammos»!

Στο club των παντρεμένων και των… ταμειακώς εντάξει ο επιχειρηματίας

Πλήρωσε 2,8 εκατομμύρια στο Δημόσιο την ώρα του γάμου του ο «Mr. Nammos»!

Την εργένικη ζωή και… τα χρέη προς το Δημόσιο αποχαιρέτισε με τον γάμο του ιδιοκτήτης του «Nammos»: την ώρα που ο Ζαννής Φραντζέσκος παντρευόταν την αγαπημένη του στη λίμνη Κόμο, οι συνεργάτες του «έσκασαν» 2,8 εκατομμύρια ευρώ και διέγραψαν μονομιάς τις οφειλές του!

Λεφτά για την κυρία και την… εφορία

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο μυθικός γάμος του «Mr Nammos» και της Βερόνικας Πάστρα, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, έγινε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και ήταν έκπληξη. Ούτε η ίδια η νύφη δεν γνώριζε το παραμικρό για την τελετή, ενώ το ποσό που ξοδεύτηκε… «ζαλίζει».

Εκτός από τα γαμήλια έξοδα, ο κ. Φραντζέσκος έκανε κι άλλα, αυτή τη φορά για τα «μάτια» της ΔΟΥ Μυκόνου: εκμεταλλευ��μενοι τον νόμο Βαλαβάνη για τις 100 δόσεις και το ότι αν ο οφειλέτης καταβάλλει εφάπαξ όλο το ποσό διαγράφονται οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, οι ιδιοκτήτες του διάσημου μυκονιάτικου μαγαζιού πλήρωσαν 2.812.426 ευρώ και διέγραψαν μια για πάντα τα χρέη προς το Δημόσιο!

110515111025_5857.jpg

Παράλληλα, ο ίδιος επιχειρηματίας φρόντισε να τακτοποιήσει και τις οφειλές που είχε στο ΙΚΑ, καταβάλλοντας 1 εκατομμύριο ευρώ για τις εισφορές των υπαλλήλων που απασχολεί το διασημότερο beach bar-restaurant της Ευρώπης.

Το πάρτι με τον Ρέμο που «άναψε φωτιές»

Οι συνολικές οφειλές του επιχειρηματία, μαζί με τις προσαυξήσεις, «άγγιζαν» τα 7,8 εκατομμύρια ευρώ και είχαν προκύψει από την περίφημη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» τον Ιούλιο του 2009.

Σάλος είχε ξεσπάσει τότε για το εν λόγω πάρτι, όπου στριμώχτηκαν δεκάδες διάσημοι και οι πανάκριβες σαμπάνιες άνοιγαν η μία μετά την άλλη, καθώς το ΣΔΟΕ έβγαλε «λαβράκι»: σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει, την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω 1.500 άτομα, καθένα από τα οποία κατέβαλε ποσό των 150 - 250 ευρώ, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (εισιτήρια, αποδείξεις ταμειακών μηχανών), με συνέπεια στα βιβλία της εταιρείας να μην εμφανίζεται καμία είσπραξη και κανένα έσοδο!

assets_LARGE_t_420_54229292.jpg

Τον Φεβρουάριο του 2010 ανακοινώθηκε πως ο «Mr. Nammos» έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 11.000 ευρώ, ποσό που, αν εξοφλούνταν εντός 60 ημερών, θα έπεφτε στις 3.000 ευρώ. Παράλληλα, επιβλήθηκε ακόμα ένα πρόστιμο, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς προέκυψαν φορολογικές παραβάσεις και από προηγούμενα έτη.

Ο επιχειρηματίας, κάνοντας χρήση της περαίωσης, προχώρησε σε ρύθμιση και πλήρωσε εφάπαξ περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εξόφλησε το υπόλοιπο ποσό την ώρα του «Ησαΐα χόρευε»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top