Άντα Λιβιτσάνου: «τα ΜΜΕ με πάντρεψαν με τον πρώην μου»-Πως αντέδρασε η ηθοποιός

«Στην αρχή σκεφτήκαμε να μην φωνάξουμε ούτε τους γονείς μας»

Άντα Λιβιτσάνου: «τα ΜΜΕ με πάντρεψαν με τον πρώην μου»-Πως αντέδρασε η ηθοποιός

​Για τον μυστικό της γάμο αλλά και για το λάθος κάποιων δημοσιευμάτων που παρουσίαζαν ως γαμπρό στο μυστήριο λάθος άνδρα, κάνοντας την ηθοποιό να ξεσπάσει μέσω facebook όπως σας είχαμε ενημερώσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άντα Λιβιτσάνου.

«Κάποια ΜΜΕ με πάντρεψαν με την προηγούμενη σχέση μου. Είδες; Είναι τρομερό. Ανέβασε ο Στρέπκος την φωτογραφία και μπερδεύτηκαν. Δεν πήραν να με ρωτήσουν. Σκέψου να τον έπαιρναν(εννοεί τον πρώην της) και να του έλεγαν συγχαρητήρια; Εγώ πάντως δεν τον πήρα να του ζητήσω συγγνώμη. Έχουμε χιούμορ εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα».

αντοοο.jpg

Η ίδια παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον επί τρία αγαπημένο της Στάθη Σπηλιωτόπουλο κάτι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς μιας και η ηθοποιός το κράτησε μυστικό: «αν θέλεις να το ζήσεις πραγματικά, μπορείς να το κάνεις. Επειδή πρόκειται για ένα μυστήριο, ήθελα να είμαστε μεταξύ μας. Εγώ, εκείνος και οι κουμπάροι. Στην αρχή είχαμε σκεφτεί να μην φωνάξουμε ούτε τους γονείς μας. Όμως μετά σκέφτηκα πως ήθελα κοντά μου την οικογένειά μου και τα αδέρφια μου».

Η Άντα, όπως εξομολογήθηκε είχε τρομερό άγχος για το γάμο αφού ήθελε όλα να περάσουν από τα χέρια της: «ξύπναγα στις έξι το πρωί και έψαχνα στο internet ιδέες. Ήθελα να τα κάνω όλα εγώ. Τις μπομπονιέρες, τα παντα» δήλωσε.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως με τον σύζυγό της από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, ένιωσαν οικογένεια: «και εγώ και ο Στάθης είμαστε οικογένεια από την αρχή. Θα προέκυπτε ο γάμος ούτως ή άλλως. Εκείνος πήρε την πρωτοβουλία και το κάναμε. Θα γινόταν πιο νωρίς, αλλά ήξερε πως εγώ ήθελα θρησκευτικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top