ΔΕΙΤΕ ποιά διάσημη ποζάρει γυμνή και παραδέχεται ότι έχει ψωρίαση!

«Κολάζει» στην έρημο και μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

ΔΕΙΤΕ ποιά διάσημη ποζάρει γυμνή και παραδέχεται ότι έχει ψωρίαση!

To ότι δίνει «μάχη» με την ψωρίαση και σε κάθε φωτογράφησή της προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει τα σημάδια που υπάρχουν στο σώμα της, παραδέχεται η Κιμ Καρντάσιαν και… ποζάρει γυμνή στην έρημο!

«Έχω ψωρίαση, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνομαι άσχημα», λέει η ίδια στο πλαίσιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

ad_168699039.jpg

Μάλιστα, η Κιμ ποζάρει στην έρημο χωρίς ρούχα, επισημαίνοντας: «για να νιώσω καλύτερα, καταπολεμώ τις ανασφάλειές μου μέσω των γυμνών φωτογραφίσεων. Απλά ελπίζω κανείς να μην εστιάσει στο ξηρό μου δέρμα».

kim-kardashian-erimos-8-500.jpg

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική, αυτοάνοση ασθένεια, που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Προκαλεί κοκκινίλες και φολιδωτές κηλίδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα, ενώ συνηθέστερα εμφανίζεται στους αγκώνες και τα γόνατα, αλλά μπορεί να επηρεάσει κάθε σημείο του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής και των γεννητικών οργάνων.

image (3).jpg

Εκτός από την Κιμ Καρτνάσιαν κι άλλοι διάσημοι, Έλληνες και ξένοι, έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν ότι έχουν ψωρίαση, μεταξύ των οποίων οι Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κάρα Ντελεβίν, Λίαμ Γκάλαχερ και Γιώργος Χρανιώτης.

image (1).jpgimage (2).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top