Η σύζυγος του Τομ Χανκς εξομολογείται: «Ο καρκίνος μου μας έφερε πιο κοντά!»

«Έμεινα έκπληκτη από την φροντίδα του» δηλώνει η Ρίτα Ουίλσον

Η σύζυγος του Τομ Χανκς εξομολογείται: «Ο καρκίνος μου μας έφερε πιο κοντά!»

​Πιο δεμένοι από ποτέ είναι Ρίτα Ουίλσον και Τομ Χανκς, μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη πριν από περίπου ένα μήνα η ηθοποιός, προκειμένου να εξαλείψει την εξάπλωση του καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε.

spl205955_003.jpg
Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, σε συνέντευξη της στους New York Times δεν έκρυψε πως μετά την διάγνωση τόσο εκείνη όσο και ο Τομ Χανκς είχαν περίεργες ψυχολογικές αντιδράσεις:

«Τόσο πριν όσο και μετά την διπλή μαστεκτομή, γελούσαμε, κλαίγαμε, και βλέπαμε ταινίες. Ποιος θα φανταζόταν πως μετά από αυτό θα ερχόμασταν πιο κοντά από ποτέ;» δήλωσε η 58χρονη Ρίτα Ουίλσον, προσθέτοντας πως:

spl702124_002.jpg
«Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοιες περιπτώσεις ποια θα είναι η αντίδραση του συζύγου σου. Εγώ προσωπικά έμεινα έκπληκτη και έπαθα πλάκα από τον τρόπο που με φρόντισε ο Τομ. Ζήσαμε μερικές πολύ φυσιολογικές και προσωπικές στιγμές».

spl953358_014.jpg
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης όπως αναφέρουν οι New York Times, το κινητό της Ρίτα Ουίλσον χτύπησε και ήταν ο Τομ Χανκς ο οποίος από την Ιταλία που βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Inferno», την καλούσε μέσω του «Facetime» για να την δει και να την ακούσει.

Όσο για την 58χρονη ηθοποιό; Μετά την διπλή μαστεκτομή δεν υποβλήθηκε ούτε σε ακτινοβολία ούτε σε χημειοθεραπείες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Broadway.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top