ΔΕΙΤΕ την «απαστράπτουσα» βάφτιση των διδύμων του Αλβέρτου και της Σαρλίν

Με λάμψη αλλά και με «ηχηρές» απουσίες το μυστήριο

ΔΕΙΤΕ την «απαστράπτουσα» βάφτιση των διδύμων του Αλβέρτου και της Σαρλίν

Στο πριγκιπάτο του Μονακό έγινε η βάφτιση των δίδυμων παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν, που όπως σας ενημερώσαμε πήραν το όνομα Ζακ και Γκαμπριέλα αντίστοιχα.

αλβερτος (800x531).jpg

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα φλας των φωτογραφικών φακών να πάρουν φωτιά αφού εμφανίστηκε με ένα λευκό στιλάτο φόρεμα μάρκας Dior ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο.

αλβερτος 2 (666x800).jpg

Τα μόλις πέντε μηνών διδυμάκια της έλαμπαν μέσα στα λευκά βαπτιστικά τους ρουχαλάκια, ενώ ο ναός μέσα και έξω είχε κατακλυσθεί από κόσμο -όχι μόνο που είχε καλέσει το πριγκιπικό ζεύγος - αλλά και από θαυμαστές του οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τον Καθεδρικό Ναό και και έβλεπαν live την βάφτιση μέσα από μία γιγαντοοθόνη.

αλβερτος 3 (800x532).jpg

Νονοί του Ζακ ήταν ο Christopher Le Vine Jr, ένας από τα ξαδέλφια του πρίγκιπα του Αλβέρτου και η Diane de Polignac Nigra, ενώ της Γκαμπριέλα ήταν ο αδελφός της Σαρλίν, Gareth Wittstock και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

αλβερτος 4 (800x485).jpg

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο μυστήριο ήταν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Λουντοβικ Γκίγκι και το διεθνούς φήμης μοντέλο Βικτώρια Σιλβστεντ.

288561D600000578-3075520-image-a-12_1431259170019 (800x548).jpg

Την προσοχή δεν τράβηξε μόνο η «απαστράπτουσα» βάφτιση αλλά και κάποιοι που έλαμψαν δια της…. απουσίας τους όπως η κόρη της Καρολίνας (αδερφής του Καρόλου), Σαρλότ Κασιράγκι, καθώς και η γυναίκα του γιου της Καρολίνας, Αντρέα, Τατιάνα Σάντος Ντομίνγκο. Μετά το τέλος της βάφτισης ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψαν με τα πόδια στο παλάτι με τη συνοδεία φιλαρμονικής μπάντας, ενώ τα δίδυμα μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο για λόγους ασφαλείας.


xalias (613x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top