Θα λιώσετε! Έλληνας ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του μέσω... συνέντευξης!

«Συνειδητοποίησα πως είναι ο άνθρωπος που θέλω να υπάρχει πάντα στη ζωή μου» είπε

Θα λιώσετε! Έλληνας ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του μέσω... συνέντευξης!

Για το πόσο ερωτευμένος είναι με την κοπέλα του και την έκπληξη που σκοπεύει να της κάνει τις επόμενες ημέρες μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Χάρης Γιακουμάτος.

Το μοντέλο- ηθοποιός που είναι και ανιψιός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει… πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί.

«Είναι σαν την κολόνια που κρατά χρόνια. “Πηγαινοερχόμασταν” με τη σύντροφό μου στη σχέση μας για καιρό αλλά τώρα πια θεωρώ ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Σκοπεύω να της κάνω πρόταση γάμου τις επόμενες ημέρες. Το λέω πρώτη φορά. Και εκείνη από το περιοδικό θα το μάθει. Ελπίζω να απαντήσει θετικά. Αν όλα πάνε κατ ‘ ευχήν, θα παντρευτώ το επόμενο καλοκαίρι» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

image.jpg
Η σύντροφός του δεν είναι από το χώρο της showbiz. Tην λένε Μαρία και είναι αθλήτρια του πόλο, στο οποίο και ο Χάρης είχε μια πολύ επιτυχημένη πορεία.

«Αισθάνομαι πως είναι ο άνθρωπός μου. Δένουμε πάρα πολύ. Την αγαπώ πολύ. Την ερωτεύτηκα ουσιαστικά και αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν περάσεις με τη σύντροφό σου σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς» ανέφερε.

Όσο για το πώς αποφάσισε τελικά ότι η Μαρία είναι ο άνθρωπ��ς του; «Σε κάθε χαρά ή λύπη μου, τη σκέφτομαι. Συνειδητοποίησα πως είναι ο άνθρωπος που θέλω να υπάρχει πάντα στη ζωή μου» είπε.

Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι τη χαρά της κοπέλας όταν διάβασε αυτή τη συνέντευξη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top