Θρήνος για Ελληνίδα τραγουδίστρια: έχασε την 20χρονη ανιψιά της σε τροχαίο!

«Γιατί Θεέ μου παίρνεις μία νέα ζωή από μία καλή οικογένεια;»

Θρήνος για Ελληνίδα τραγουδίστρια: έχασε την 20χρονη ανιψιά της σε τροχαίο!

​Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας η οποία έχασε την 20χρονη ανιψιά της σε τροχαίο! Μάλιστα, δεν παρέλειψε να την αποχαιρετήσει μέσω των social media, «ανεβάζοντας» μία κοινή φωτογραφία τους από τα παλιά και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το ατύχημα έγινε λίγες ημέρες πριν τα γενέθλια της άτυχης κοπέλας, που ήταν ανιψιά της Αννέτ Αρτάνι, της τραγουδίστριας που συστήθηκε στο κοινό μέσω του «Fame Story 3» και πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Η άτυχη Δώρα Μαρτσέλου, που είχε σπουδάσει μαγειρική και εργαζόταν στο εστιατόριο των γονιών της, οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο κοντά χωριό Καραβάδος στην Κεφαλλονιά, όταν το αυτοκίνητό της ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ωστόσο, η κοπέλα δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

φδβδ.jpg

«Για μένα θα είναι πάντα το μικρό κορίτσι σε αυτή τη φωτογραφία. Ο Θεός να σε ευλογεί στο ταξίδι σου προς τον ουρανό. Καλό ταξίδι μάτια μου…», έγραψε η Αννέτ στο Facebook, όταν οι γονείς της την ενημέρωσαν για τα άσχημα μαντάτα και «ανέβασε» φωτογραφία με την Δώρα από την παιδική τους ηλικία.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια έγραψε νέο μήνυμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «δεν καταλαβαίνω γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ παίρνει ένα νέο άνθρωπο από την οικογένειά του. Γιατί μία μητέρα και ένας πατέρας πρέπει να επιζήσουν με τόσο πόνο στις καρδιές τους; Έχω δει κι άλλους τραγικούς θανάτους νέων ανθρώπων, συγγενών και φίλων και είδα τις οικογένειές τους να αλλάζουν και να γερνάνε από τον πόνο… Ρωτάω λοιπόν: γιατί Θεέ μου παίρνεις μία νέα ζωή από μία καλή οικογένεια; Ποιός μαθαίνει ποιό μάθημα; Ποιός είναι ο λόγος; Το μόνο που βλέπω είναι μία συντετριμμένη οικογένεια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό κορίτσι! Δεν έχω άλλες λέξεις να μοιραστώ».

ωφωφγφβφ.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top