Την Κυριακή η πριγκιπική βάφτιση των διδύμων του Αλβέρτου και της Σαρλίν-Όλες οι λεπτομέρειες

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό

Την Κυριακή η πριγκιπική βάφτιση των διδύμων του Αλβέρτου και της Σαρλίν-Όλες οι λεπτομέρειες

Την δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους θα κάνουν τα βασιλικά δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν, καθώς την ερχόμενη Κυριακή στις δέκα και μισή το πρωί (τοπική ώρα) θα γίνει η βάφτισή τους στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό.

Όπως αναφέρει τo Hello, στην τελετή στην οποία τα 5 μηνών μωρά θα πάρουν και επίσημα τα ονόματα Ζακ και Γκαμπριέλα, θα παρευρεθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό καθώς και η οικογένεια της πριγκίπισσας Σαρλίν.

princess-charlene3--z.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η Γκαμπριέλα είναι η μεγαλύτερη, καθώς γεννήθηκε δύο λεπτά πριν από τον αδελφό της, ο οποίος θα είναι και ο διάδοχος του θρόνου, καθώς είναι αγόρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, νονοί του Ζακ θα είναι ο Christopher Le Vine Jr, ένας από τα ξαδέλφια του πρίγκιπα του Αλβέρτου, και η Diane de Polignac Nigra, ενώ την Γκαμπριέλα θα την βαφτίσουν ο αδελφός της Σαρλίν, Gareth Wittstock, και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

Μετά το τέλος της βάφτισης και αφού οι καλεσμένοι ευχηθούν στο πριγκιπικό ζεύγος, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επιστρέψουν με τα πόδια στο παλάτι συνοδεία φιλαρμονικής μπάντας, ενώ τα δίδυμα, το πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν με αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top