H Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

«Τη στιγμή που ζεις κάτι και τρομάζεις πολύ πρέπει να βρίσκεις μέσα σου δυνάμεις»

H Πέγκυ Σταθακοπούλου μιλάει για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

​Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Καλδής, πριν από πέντε χρόνια, αναφέρθηκε η Πέγκυ Σταθακοπούλου η ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη».

«Νομίζω πως έρχονται δυσκολίες άλλες είναι πολύ μεγάλες και άλλες μικρότερες γιατί έχεις να μάθεις να πάρεις και κάπου να πας, και αυτές οι δοκιμασίες όταν τις ζεις είναι ανυπόφορες και αισθάνεσαι πως σε ξεπερνάνε» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «δεν είπα ποτέ “γιατί σε εμένα γιατί στη δική μου ζωή ανά διαστήματα και όταν ήμουν και πιο νέα έρχονταν δυσκολίες και με ζητήματα υγείας και άλλα οπότε έλεγα “γιατί όχι σε εμένα”. Τη στιγμή που ζεις κάτι και τρομάζεις πάρα πολύ πρέπει να βρεις μέσα σου τις δυνάμεις εκείνες που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως μπορείς να το ξεπεράσεις και πως θα δώσεις μία πολύ δυνατή μάχη για να πας παρακάτω.Και μερικές φορές μέσα από αυτή την ανηφόρα που ανεβαίνεις και μοιάζει να μην έχει τέλος ανακαλύπτεις πως έχεις δυνάμεις μέσα σου και μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πράγματα» είπε η ηθοποιός.

Ο σύζυγος της τώρα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και οι δυο τους μαζί με την μονάκριβη κόρη που έχουν αποκτήσει, την 11χρονη Χριστίνα, ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

«Δεν έχω χάσει ούτε μισή στιγμή της. Υπήρξαν στιγμές που δούλευα και κοιμόμουν μόνο τρεις ώρες την ημέρα γιατί οι πρόβες μου τελείωναν τρεις η ώρα το βράδυ και πεντέμισι ξυπνούσα για τη μικρή μου και μετά ξαναέφευγα. Δεν έχω χάσει όμως ούτε μία στιγμή. Ήμουν πάντα εκεί . Πήρα πολύ μεγάλη χαρά. Ένιωσα πως μάθαινα πράγματα μαζί της αλλάζω και εγώ όσο αλλάζει και εκείνη και νομίζω πως πραγματικά η ζωή μου φωτίστηκε» επισήμανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top