Γέννησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη - σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

Τι κοινό έχει το μωράκι της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Γέννησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη - σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

​Πρώτη φορά μαμά έγινε το πρωί της Τετάρτης η Ευδοκία Ρουμελιώτη, που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, έπειτα από περίπου τρία χρόνια γάμου!

Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους τριών κιλών, με καισαρική τομή, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και το μωρό, χαίρουν άκρας υγείας.

8111_ROYMELIOTI_DIMITROPOYLOY_29012015 (556x800).jpg
(H τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού πριν γίνει μαμά, σε θεατρική πρεμιέρα, τον Φεβρουάριο)

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά ο αδερφός της Ευδοκίας, Γιώργος, ο οποίος επεσήμανε στο Facebook ότι σαν σήμερα έχει γεννηθεί και ο Τζορτζ Κλούνεϊ!

roumeliotisgeorge.jpg

«Το μωρό δεν ήρθε καθόλου ξαφνικά. Ήταν κάτι που το θέλαμε και ήρθε την στιγμή που, αν δεν ερχότανε, θα άρχιζα εγώ να αγχώνομαι πολύ», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή «Μία» του Star, ενώ περιέγραψε την αστεία στιγμή που βίωσε όταν έμαθε το φύλο του μωρού, καθώς αρχικά της είχαν πει ότι έχει κορίτσι. «Μας ήρθε ξαφνικά το φύλο του μωρού. Οι γιατροί μας έλεγαν κορίτσι και το θέλαμε το κοριτσάκι. Πριν από μία εβδομάδα μας είπαν “έχετε αγόρι” και εγώ είπα “παιδιά, έχει γίνει λάθος! Εγώ έχω κορίτσι”!», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Νικηφόρος, που έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, είπε στην καλή του: «δηλαδή θα κάνω δέκα παιδιά μέχρι να πετύχεις εσύ το κορίτσι;».

9103_XARAGKIONIS_ROYMELIOTI_ME_PEDIA_07122014 (484x800).jpg
(H Ευδοκία και ο Νικηφόρος με τους δύο γιους από τον πρώτο του γάμο)

Το όμορφο ζευγάρι, που είναι μαζί πέντε χρόνια, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2012, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου, παρουσία λιγοστών συγγενών και φίλων.

a2343e6f9e4dbaa6cfc7abf09e139282_0.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top