Ζυγούλη: «ο Σάκης, στα μάτια μου, τα κάνει όλα ωραία. Είμαι ερωτευμένη»

Όσα είπε για την οικογένειά τους και τα σχόλιά της για το «Άξιον Εστί»

Ζυγούλη: «ο Σάκης, στα μάτια μου, τα κάνει όλα ωραία. Είμαι ερωτευμένη»

​Για τον έρωτά της με τον Σάκη Ρουβά και την οικογένειά τους μίλησε η Κάτια Ζυγούλη, ενώ σχολίασε και την απόφαση του κορυφαίου Έλληνα σταρ να εξελίξει την καριέρα του, ερμηνεύοντας, μεταξύ άλλων, το «Άξιον Εστί».

«Η εικόνα που είχε ο Σάκης πριν με γνωρίσει ήταν ότι ήμουν η γυναίκα των ονείρων του και εξακολουθεί νομίζω να το πιστεύει. Το χαστούκι (σ.σ.: στο διαφημιστικό στο οποίο συμμετείχαν) μας έφερε πολύ κοντά, αλλά είχαμε συναντηθεί πριν σε μια άλλη εκδήλωση, είχαμε κοιταχτεί και μετά προέκυψε το διαφημιστικό. Πολύ νόστιμο δεν τον θεώρησα, τον θεώρησα ένα ωραίο αγόρι. Με διεκδίκησε πολύ, δεν έκανε πίσω, το πάλεψ�� και με κέρδισε», είπε το μοντέλο, μιλώντας για την γνωριμία της με τον τραγουδιστή.

Η Κάτια παραδέχθηκε ότι δεν κατάλαβε εξαρχής πως ο Σάκης είναι ο άντρας της ζωής της: «άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα, να διαπιστώνω ότι δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτόν τον σίφουνα. Δεν είναι απλή περίπτωση ο Σάκης, δεν είναι αυτό που είδα στην αρχή... Εκείνη την περίοδο δούλευα πολύ στο εξωτερικό και πήγαινε καλά η δουλειά μου. Σε αυτό το κομμάτι που εγώ είχα επιλέξει να κάνω. Έμεινα 3 χρόνια στην Αμερική και επέστρεψα γιατί προέκυψε το παιδί».

«Εγώ ασχολούμουν με την καριέρα μου πριν έρθει το πρώτο παιδί. Το να συναγωνιστώ την καριέρα του Σάκη δεν γίνεται. Όποιος το κάνει είναι τρελός. Μιλάμε για ταχύτητες και ενέργεια που δεν την έχω. Οπότε, εγώ έκανα τη δουλειά μου μέχρι που προέκυψε το μωρό, το πρώτο», ανέφερε το μοντέλο και τόνισε πως δεν της έλειψαν οι πασαρέλες και τα εξώφυλλα, καταλήγοντας «ζούσα και ένα μεγάλο θαύμα, την μητρότητα επί τρία, απανωτή!».

Τέλος, σε ερώτηση για τις επαγγελματικές επιλογές του Σάκη και την απόφασή του να ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη στην πρόσφατη συναυλία στη Νέα Σμύρνη, η Κάτια ανέφερε: «με ξάφνιασε! Τα “χτυπήματα” με τον Σάκη είναι απανωτά. Να ξεπεράσω το “Άξιον Εστί”, τις “Βάκχες”, τον “Ηρακλή”; Αυτός είναι απρόβλεπτος, εγώ είμαι πολύ συντηρητική... Η πρώτη αντίδραση ήταν μεγάλα μάτια, του τύπου το εννοεί τώρα αυτό; Σιωπή για μερικά δευτερόλεπτα... Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου να κάνω κάτι. Αυτός θα το κάνει αυτό που θέλει ό,τι κι αν πω».

«Στα δικά μου μάτια τα κάνει όλα πολύ πολύ ωραία. Τι να πω; Είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα!», κατέληξε η ίδια, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις επιλογές του κορυφαίου Έλληνα σταρ!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κάτια Ζυγούλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top