Στο Παλάτι Kάρολος και Ελισάβετ: Πήγαν να δουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την νεογέννητη πριγκίπισσα

Συναντήθηκαν με την τριών ημερών πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα

Στο Παλάτι Kάρολος και Ελισάβετ: Πήγαν να δουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την νεογέννητη πριγκίπισσα

​Στο Παλάτι του Κένσιγκτον με όλες τις τιμές έφτασε η βασίλισσα Ελισάβετ το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από κοντά, την νεογέννητη δισέγγονη της, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 2 Μαΐου.

(φώτο αρχείου)

spl1009266_001.jpg
Η βασίλισσα που το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στο Νοrfolk, επισκέφτηκε την πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, της οποίας το μεσαίο όνομα δόθηκε προς τιμήν της προγιαγιάς της και βασίλισσας της Αγγλίας.

spl1015127_001.jpg
Φτάνοντας στις πύλες του Κένσιγκτον, η βασίλισσα δεν έκρυψε την χαρά της, αφήνοντας ένα μικρό χαμόγελο να «σκάσει» την ώρα που η λιμουζίνα της την μετέφερε στο εσωτερικό της οικίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

spl1015876_011.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως το πριγκιπικό ζευγάρι «την έφερε» στη βασίλισσα, καθώς το όνομα που έδωσαν στην νεογέννητη κορούλα τους, «τιμά» και την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον χαμό της οποίας ποτέ δεν ξεπέρασαν Ουίλιαμ και Χάρι.

spl1015127_004.jpg
Βλέπετε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σέβεται και τιμά την γιαγιά του (εξ΄ου και το μεσαίο όνομα Ελίζαμπεθ στην νεογέννητη κορούλα του), αλλά δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει και την αγαπημένη του μητέρα.
spl1015127_003.jpg

Εκτός πάντως από την βασίλισσα Ελισάβετ, την εγγονή του επισκέφτηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος, τον οποίο οι παπαράτσ τσάκωσαν να φεύγει αργά το απόγευμα της Τρίτης, από το παλάτι του Κένσιγκτον.

spl1017829_001.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BINTEO: με... κανόνια και Στίβι Γουόντερ υποδέχθηκαν την μικρή πριγκίπισσα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top