ΦΩΤΟ: ξανά με την σέξι Βάλια ο Αργυρός - τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Τι είπαν στο star.gr φιλικά πρόσωπα του τραγουδιστή και του μοντέλου

ΦΩΤΟ: ξανά με την σέξι Βάλια ο Αργυρός - τι συμβαίνει μεταξύ τους!

​Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάθε φορά που παίρνει άδεια από τον στρατό, στα μπουζούκια με την Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι και το star.gr αποκαλύπτει τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής (που υπηρετεί την θητεία του στον Έβρο) και το μοντέλο απαθανατίστηκαν πριν από λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Στέλιος Ρόκκος και η Δέσποινα Βανδή και κάθονταν… αντικριστά.

6446_KONSTANTINOS_ARGIROS_VALIA_XATZITHEODOROY_2642015 (800x487).jpg
(Φωτογραφία από την πρόσφατη κοινή βραδινή έξοδο του τραγουδιστή με το μοντέλο)

Οι φήμες για την σχέση του Κωνσταντίνου με την Βάλια άρχισαν στα τέλη Γενάρη, όταν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον φωτογράφησαν με την γοητευτική ξανθιά, στην «Ιερά Οδό», περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Κατρίνα Τσάνταλη και ενώ δεν τον έχουμε δει από τότε με άλλη γυναίκα.

150415192902_2525.jpg
(H πρώτη κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου με την Βάλια)

Πάντως, πηγές από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή και του μοντέλου υποστήριξαν αποκλειστικά στο star.gr πως δεν «τρέχει» κάτι ερωτικό με τον Κωνσταντίνο και την Βάλια, η οποία βρίσκεται συχνά στις βραδινές του εξόδους καθώς είναι πολύ καλή φίλη της συντρόφου του αδερφού του, Παύλου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top