Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε μέσω Facebook πως έχει καρκίνο!

«Άνθρωποι που βρίσκονταν χρόνια δίπλα μου αποφάσισαν να απομακρυνθούν», εξομολογήθηκε

Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε μέσω Facebook πως έχει καρκίνο!

​Το πρόβλημα υγείας που τον βασανίζει εδώ και τρεις μήνες αποκάλυψε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Θάνος Ανεστόπουλος, ο τραγουδιστής τoυ ροκ συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα.

Ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια υγείας του, αλλά και τη συμπεριφορά κάποιων φίλων του οι οποίοι τον εγκατέλειψαν στη δύσκολη αυτή στιγμή.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας...Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους μου. Η πρακτική της συγκάλυψης της ασθένειάς μου περισσότερο κακό μου κάνει ψυχολογικά, παρά καλό. Επιθυμώ να αρθρώσω αυτήν την ασθένεια και να το μοιραστώ μαζί σας, παρά να συνεχίσω να αποφεύγω την αλήθεια. Πάσχω από μεταστατικό Καρκίνο των Οστών. O οποίος στην διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός. Βρίσκομαι σε θεραπεία εδώ και τρεις μήνες. Προσπαθώ να ακούσω και να γνωρίσω το σώμα μου σε αυτή τη νέα κατάσταση. Ζω το στάδιο αυτό της αποδοχής της νέας καθημερινότητας που είναι γεμάτη από όμορφες και άσχημες διαπιστώσεις. Η μεγαλύτερη από αυτές μέχρις στιγμής είναι η ανθρώπινη αδυναμία και δύναμη. Άνθρωποι που ήσαν χρόνια δίπλα μου είτε ερωτικά είτε φιλικά αποφάσισαν να απομακρυνθούν από εμένα δηλώνοντάς μου πως δεν θα γινόταν να θυσιάσουν τη ζωή τους παραμένοντας στο πλάι μου, και άλλοι που είχα χρόνια να έρθω σε επαφή μαζί τους έτρεξαν με ανιδιοτέλεια και με περιτύλιξαν με την αγάπη τους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να την προσφέρουν. Ευχαριστώ και τους μεν και τους δε γιατί σε τέτοιες στιγμές δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις ανθρώπινες συμπεριφορές να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι είναι αυτό που λέμε “στα δύσκολα σε θέλω από εκεί αναβλύζει η αγάπη” η αλήθεια και η ανθρωπιά στα εύκολα καλά να περνάμε. Είμαι σε μία δύσκολη μάχη αλλά νιώθω δυνατός και μαχητής και ελπίζω να βγω νικητής από αυτή. Θέλω να σας στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια. Ζήστε την κάθε σας μέρα με αλήθεια, έρωτα αγώνα και δημιουργία. Ζήστε την κάθε σας μέρα σαν να είναι η τελευταία σας. Γιατί συχνά στην καθημερινότητά μας μεγεθύνουμε τα μικρά προβλήματα παραμερίζοντας και ξεχνώντας πόσο σημαντικό δώρο είναι η ζωή που μας δόθηκε» έγραψε χαρακτηριστικά.

050515150747_7001.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top