Βρέθηκε όνομα για την μικρή πριγκίπισσα - πότε θα ανακοινωθεί!

Τι περιμένουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ για να αποκαλύψουν την απόφασή τους

Βρέθηκε όνομα για την μικρή πριγκίπισσα - πότε θα ανακοινωθεί!

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα της μικρής πριγκίπισσας που έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον το Σάββατο που μας πέρασε, ενώ τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά»!

Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν ήδη επιλέξει πώς θα ονομάσουν την κορούλα τους, ωστόσο, ο πρίγκιπας πρέπει πρώτα να ενημερώσει την γιαγιά του, την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα δει την μικρή πριγκίπισσα από κοντά.

11.jpg

Αν και το πρωτόκολλο δεν ορίζει ότι η βασίλισσα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως», οι ίδιες πηγές από το παλ��τι αναφέρουν πως το ζευγάρι θέλει η Ελισάβετ να είναι η πρώτη που θα το μάθει, κάτι που θα γίνει σήμερα, πριν ο Ουίλιαμ και η οικογένειά του αναχωρήσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον για την κατοικία τους στο Νόρφολκ.

Θυμίζουμε πως η «γαλαζοαίματη» παράδοση θέλει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έχουν περισσότερα από ένα ονόματα, κάτι που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ τήρησαν με τον πρωτότοκο γιο τους, που ονομάζεται Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος.

22.jpg

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, που έχουν πάρει «φωτιά», η νεογέννητη πριγκίπισσα του Κέμπριτζ αναμένεται να ονομαστεί Σάρλοτ, ενώ ακολουθούν τα Άλις, Βικτόρια και Ολίβια. Το Ελισάβετ, το όνομα της βασίλισσας και πρόγιαγιάς της μικρής, παραμένει μεταξύ των δημοφιλέστερων, ενώ ακολουθεί το Νταϊάνα και τον κατάλογο συμπληρώνουν τα Αλεξάνδρα, Μαίρη, Γκρέις, Άμπιγκεϊλ και Μαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας στο παλάτι - Όλη η Βρετανία περιμένει να ακούσει το όνομά της

- Στο ζώδιο του Ταύρου η νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας

- ΦΩΤΟ: Οι ευτυχισμένοι παππούδες πήγαν να δουν την νεογέννητη κορούλα του Γουίλιαμ και της Κέιτ!

- Ανυπόμονος ο πρίγκιπας Χάρι: Θέλει να συναντήσει την ανιψιά του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top