Ομαλά εξελίσσεται ο τοκετός της Κέιτ

Από ώρα σε ώρα θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο πριγκιπικό μωρό

Ομαλά εξελίσσεται ο τοκετός της Κέιτ

​«Όλα κυλούν φυσιολογικά», ήταν η λιτή και απέρριτη ανακοίνωση του Παλατιού για την εξέλιξη του τοκετού της Δούκισσας του Κέμπριτζ, η οποία σήμερα το πρωί μπήκε στο νοσοκομείο St. Mary’s για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της και δεν την αφήνει λεπτό, περιμένοντας με αγωνία τον δεύτερο γιο ή την πρώτη του κόρη.

Ο Γουίλιαμ έχει ήδη πάρει άδεια πατρότητας εδώ και μια εβδομάδα, αφού από μέρα σε μέρα περίμεναν το μωρό.

Όσον για τον μεγάλο αδελφό τον πρίγκιπα Τζορτζ; Βρίσκεται στο Παλάτι του Κένσιγκτον μαζί με την νταντά του Μαρία Μποράλο, αλλά και την γιαγιά του Κάρολ, η οποία βοηθά στη φροντίδα του μικρού πρίγκιπα μέχρι να γεννήσει η κόρη της.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, με το που γίνει γνωστό ότι η Κέιτ γέννησε το δεύτερο παιδί της, η μητέρα της θα είναι από τους πρώτους επισκέπτες, που θα πάνε στο νοσοκομείο για να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο Κ��ρολος και η Καμίλα από την άλλη, έμαθαν τα ευχάριστα νέα σχεδόν ταυτόχρονα με όλους τους άλλους, ενώ ενημερώθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος και πάλι, όπως και στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, βρίσκεται στην Αυστραλία και δεν θα μπορέσει να βρεθεί κοντά στον αδελφό του.

Έξω από την πτέρυγα Λίντο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία που αναμένουν την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος, όπως επίσης και θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους που περιμένουν με υπομονή, κρατώντας πλακάτ και φωτογραφίες.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και θα παραμείνουν έτσι μέχρι η Δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό της φύγουν από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top