Η εγκυμοσύνη της Κέιτ μέσα από φωτογραφίες

Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στα… γεννητούρια

Η εγκυμοσύνη της Κέιτ μέσα από φωτογραφίες

​Κι ενώ η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού και φέρνει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, το star.gr σου παρουσιάζει φωτορεπορτάζ από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

5 Αυγούστου 2014
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φυτεύει μια παπαρούνα κατά τη διάρκεια της τελετής για τα θύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι ήδη τριών εβδομάδων έγκυος, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα.

1.jpg

8 Σεπτεμβρίου 2014
Το Παλάτι του Κένσιγκτον ανακοινώνει ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη της, τα νέα ανακοινώνονται νωρίτερα από τις 12 εβδομάδες της κύησής της, καθώς η Κέιτ υποφέρει και πάλι από ναυτίες και πρέπει να ακυρώσει μια σειρά υποχρεώσεών της, ανάμεσά τους κι ένα ταξίδι στη Μάλτα.

20 Οκτωβρίου 2014
Το παλάτι ανακοινώνει ότι η Δούκισσα θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της τον Απρίλιο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού και θέλουν να το κρατήσουν για έκπληξη, όπως και στον Τζορτζ.

21 Οκτωβρίου 2014
Η Κέιτ κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στην υποδοχή του Προέδρου της Σιγκαπούρης στο αεροδρόμιο του Λονδίνου μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

2.jpg

25 Νοεμβρίου 2014
Τα πρώτα σημάδια της φουσκωμένης της κοιλίτσας αρχίζουν να γίνονται ορατά, στην επίσκεψή της στον Παιδικό Νοσοκομείο Eas Anglia στο Νόργουιτς, όπου η Κέιτ φοράει ένα κατακόκκινο φόρεμα.

3.jpg

10 Δεκεμβρίου 2014
Κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Γουίλιαμ, η Κέιτ φοράει μια δημιουργία της Τζένι Πάκχαμ και επειδεικνύει περήφανη την κοιλίτσα της.

4.jpg

25 Δεκεμβρίου 2014
Η Κέιτ πηγαίνει μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής για να παρακολουθήσει την χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

5.jpg

9 Ιανουαρίου 2015
Η Κέιτ γιορτάζει τα 33α γενέθλιά της.

6.jpg

19 Ιανουαρίου 2015
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ παραβρίσκεται στα εγκαίνια ενός κέντρου ψυχαγωγίας στο δυτικό Λονδίνο και λέει στους παρευρισκόμενους ότι έχει νιώσει το μωρό της να κλοτσάει.

7.jpg

12 Φεβρουαρίου 2015
Η Κέιτ επιδεικνύει την κοιλίτσα της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πόρτσμουθ.

8.jpg

11 Μαρτίου 2015
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία είναι προσκεκλημένη, η Κέιτ παραδέχεται ότι είναι τόσο απασχολημένη που μερικές φορές ξεχνά ότι είναι έγκυος.

10.jpg

12 Μαρτίου 2015
Η Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέπτεται τα πλατό, όπου γυρίζεται η σειρά Downton Abbey και συνομιλεί με τους ηθοποιούς.

11.jpg

18 Μαρτίου 2015
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ σε κέντρο στήριξης παιδιών στο Γούλγουιτς.

12.jpg

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ: Στο μαιευτήριο η Κέιτ για να γεννήσει το δεύτερο πριγκιπικό μωρό

Ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου πριγκιπικού μωρού;

Έτσι θα ανακοινωθεί η γέννηση του δεύτερου μωρού της Κέιτ και του Γουίλιαμ

Η εγκυμοσύνη της Κέιτ μέσα από φωτογραφίες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top