Ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου πριγκιπικού μωρού;

Τι δείχνουν τα στοιχήματα

Ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου πριγκιπικού μωρού;

​Μπορεί η Δούκισσα του Κέμπριτζ αυτή την ώρα να γεννά το δεύτερο μωράκι της, μπορεί ούτε και η ίδια να μην γνωρίζει αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, πάντως οι bookers το έχουν το κληρονομικό χάρισμα και προβλέπουν και το όνομά του.

Έτσι, μιας και παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια επιλέγει ονόματα παλαιότερων βασιλιάδων, τα ονόματα που παίζουν στα στοιχήματα αν είναι κορίτσι είναι:

1. Άλις
Ήταν η τρίτη κόρη της Βασίλισσας Βικτώριας και υπήρξε Δούκισσα του Γκλάουσεστερ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Δούκα του Γκλάουσεστερ και θεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Το όνομα σημαίνει «ευγενικής γενιάς».

2. Σάρλοτ
Η Βασίλισσα Σάρλοτ ήταν σύζυγος του Γεωργίου ΙΙ, και το όνομά της είναι η θηλυκή έκδοση του ονόματος Κάρολος που σημαίνει «ελεύθερος άνθρωπος».

3. Ελισάβετ
Το όνομα αυτό το είχαν δύο από τις καλύτερες Βασίλισσες στη βρετανική ιστορία και σημαίνει «ότι ο θεός είναι ο όρκος μου». Αν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ επιλέξουν αυτό το όνομα, θα είναι φόρος τιμής στη Βασίλισσα και ένας τρόπος να συνεχιστεί το όνομά της.

4. Βικτόρια
Το όνομά αυτό ανήκει στην μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας, και έχει χαρακτηρίσει και μια ολόκληρη περίοδο της βρετανικής ιστορίας. Σημαίνει «νίκη» και θεωρείται ένα όνομα με μεγάλη απήχηση στους Βρετανούς.

Βέβαια, αν είναι κορίτσι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μπορεί να μπει στον πειρασμό να τιμήσει την αδικοχαμένη του μητέρα και να βγάλει την κόρη του Νταϊάνα, ενώ στα στοιχήματα «παίζουν» ακόμα το Αλεξάνδρα, Κάθριν, Μέρι, Φλόρενς και Έλεν.

Αν πάντως το μωρό είναι αγοράκι, τα ονόματα που «παίζουν» πολύ δυνατά στα στοιχήματα είναι:

1. Άρθουρ
Οι ιστορικοί διχάζονται για το αν υπήρξε πραγματικά ο Βασιλιάς Αρθούρος τον 5ο αιώνα, όμως το όνομα αυτό το προτιμούν πολύ οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι για δεύτερο όνομα. Το όνομα εικάζεται ότι πηγάζει από την κέλτικη λέξη για την αρκούδα «Artus» και είναι ένα όνομα που γύρω του έχει δημιουργηθεί ένας μύθος.

2. Τζέιμς
Είναι ένα όνομα με ξεχωριστή βασιλική ιστορία, αφού έτσι λέγονταν δύο βασιλιάδες του Ηνωμένου Βασιλείου και επτά της Σκοτίας. Είναι η βρετανική έκδοση του εβραϊκο�� ονόματος Ιακώβ.

3. Αλεξάντερ
Είναι ένα από τα ονόματα που οι bookers θεωρούν πολύ πιθανόν να επιλέξουν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ. Σημαίνει εκείνος που υπερασπίζεται τους άνδρες.

4. Φίλιππος
Είναι το όνομα του παππού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και αν το επιλέξουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα είναι φόρος τιμής για εκείνον.

Άλλες επιλογές επίσης είναι το Χένρι, το Άλμπερτ, το Έντουαρντ, το Λούις και το Ρίτσαρντ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top