ΦΩΤΟ: γνωστός ηθοποιός που είχε αδυνατίσει, έγινε πιο παχύς από ποτέ!

«Έβαλε» κιλά, αν και είχε χάσει 20 κάνοντας δίαιτα

ΦΩΤΟ: γνωστός ηθοποιός που είχε αδυνατίσει, έγινε πιο παχύς από ποτέ!

​Ο ηττημένος στην «μάχη» που δίνει εδώ και πολλά χρόνια με τα περιττά κιλά φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός Τζόνα Χιλ, που απαθανατίστηκε πιο παχύς από ποτέ!

Ο 31χρονος σταρ, που απολαύσαμε κινηματογραφικές επιτυχίες όπως οι «21 Jump Street», «Moneyball» και «Ο Λύκος Της Wall Street», υπήρξε ευτραφής στο παρελθόν, στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να αδυνατίσει και έχασε 20 κιλά.

Jonah+Hill+2011+TIFF+Moneyball+Premiere+EpMjulgETiYl.jpgjonah-hill.jpg

Κάνοντας δίαιτα, ο Tζόνα είχε πέσει, πριν από τέσσερα χρόνια, από τα 113 κιλά στα 92, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την αδυνατισμένη του εμφάνιση. «Ευχόμουν να υπήρχε ένα τρελό πράγμα, ένα χάπι ή ένα τζίνι, για να αδυνατίσω, αλλά μόνο η δίαιτα μπορούσε τελικά να με βοηθήσει», είχε δηλώσει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι επισκέφθηκε διατροφολόγο, κατόπιν παρότρυνσης του Μπαντ Πιτ, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στο «Moneyball».

spl1010844_001 (632x800).jpg

Σήμερα, πάντως, ο ηθοποιός έχει παχύνει ξανά και, απ’ ό,τι φαίνεται, όλη η προσπάθειά του πήγε στράφι! Ο φακός τον «τσάκωσε» στην Καλιφόρνια, εμφανώς ευτραφή και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει πάρει τουλάχιστον 32 κιλά, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποιον ρόλο ή, απλά, ο 31χρονος σταρ το «έριξε» ξανά στο φαγητό χωρίς σταματημό!

spl1010844_004 (532x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top