Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «παντρεύομαι τον Νοέμβριο»

«Είμαι εφτά χρόνια με τον σύντροφό μου» δήλωσε

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «παντρεύομαι τον Νοέμβριο»

​Προετοιμασίες γάμου έχει ξεκινήσει η τραγουδίστρια των Vegas Μελίνα Μακρή μιας και όπως παραδέχτηκε σε έξι μήνες θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της!

«Το Νοέμβριο παντρεύομαι. Τελικά το πήρα απόφαση. Είμαι εφτά χρόνια με ένα παιδί και τον τελευταίο καιρό τα πάμε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο σύντροφός της είναι ηχολήπτης του συγκροτήματος και έκαναν δεσμό πριν δημιουργηθούν οι Vegas. Τώρα είναι όλοι τους μία μεγάλη παρέα. Εκείνη, ο σύντροφός της, ο Zeraw, και ο DJ Airth.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε πει πως θέλει να κάνει παραδοσιακό γάμο στον οποίο θέλει να τραγουδήσει η Γωγώ Τσαμπά: «ναι θέλω γάμο αλά Πέγκυ Ζήνα. Δε μ’ αρέσει το γκουρμέ, θα είναι παραδοσιακό το τραπέζι στο γάμο μου, θα έχει τζατζίκι, τυροκαυτερή... το μενού θα έχει αυτά τα κλασικά. θα ήθελα να μην τραγουδήσω στο γάμο μου, γιατί κάτι τέτοιο θα με άγχωνε και θέλω να είμαι χαλαρή εκείνη την ημέρα για να το ευχαριστηθώ. Θα ήθελα να τραγουδήσει πολύς κόσμος στο γάμο μου, γιατί όχι και η Γωγώ Τσαμπά» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top