Γνωστή ηθοποιός παντρεύεται μετά από 14 χρόνια σχέσης!

Αποφάσισε να το πάρει το αγόρι, αφού απέκτησαν μια κόρη

Γνωστή ηθοποιός παντρεύεται μετά από 14 χρόνια σχέσης!

​Μετά από 14 χρόνια σχέσης, 7 χρόνια αρραβώνα και μία κόρη, αποφάσισε να πει «I do» πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood, η οποία παντρεύεται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται!

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια πολλών κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως οι «Πιάσε Με Αν Μπορείς», «Η Μαγεμένη», «Μια Νύχτα στο Μουσείο», «The Fighter», «Man Οf Steel», «American Hustle» και «Μεγάλα Μάτια», Έιμι Άνταμς, η οποία θα ντυθεί νυφούλα στα 40 της.

249E5C4.jpg

Ο γάμος της Έιμι με τον 38χρονο συνάδελφό της, Ντάρεν Λε Γκάλο, θα γίνει υπό άκρα μυστικότητα, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.

spl965410_001 (796x800).jpg

«Η τελετή θα είναι πριβέ και οι καλεσμένοι ελάχιστοι. Η τοποθεσία δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι η Έιμι και ο Ντάρεν ήθελαν πολύ να παντρευτούν αλλά το «βαρύ» πρόγραμμα της 40χρονης σταρ τους εμπόδιζε.

darren-le-gallo-amy-adams-photo.jpgdarren-le-gallo-amy-adams-pic1.jpg
(Το ζευγάρι στις αρχές της σχέσης του)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001, σε μαθήματα υποκριτικής. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και «σφραγίστηκε» με αρραβώνα τον Απρίλιο του 2008, ενώ τον Μάιο του 2010 ήρθε στον κόσμο η κορούλα των δύο ηθοποιών, Αβιάνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top