Βανέσα Αδαμοπούλου: «όταν έμαθα πως περιμένω αγόρι είπα πως είναι “βαρύ” για να το αντέξω»

Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της;

Βανέσα Αδαμοπούλου: «όταν έμαθα πως περιμένω αγόρι είπα πως είναι “βαρύ” για να το αντέξω»

​Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Βανέσα Αδαμοπούλου αφού σε δύο μήνες θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο της Ιωάννη Παπαζήση!

Η εγκυμοσύνη όπως παραδέχτηκε η ίδια μπορεί να μην ήταν προγραμματισμένη της προκάλεσε όμως πολύ μεγάλη χαρά!

banesa (634x513).jpg

«Ο Ιωάννης μου το ανακοίνωσε.Ήμασταν μαζί όταν έκανα το test. To άφησα στο μπάνιο και εκείνος το είδε πρώτος. Ο Ιωάννης ήθελε να έχει παιδιά και το συζητούσε. Ήταν θετικός και χάρηκε πολύ».

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ��ως είχε στο μυαλό της πως θα κάνει κόρη είχε σκεφτεί μάλιστα και το όνομα που θα της έδινε: Αντριάνα. Πως όμως αντέδρασε όταν η αυχενική διαφάνεια έδειξε πως θα αποκτήσει τελικά αγόρι;

«Έπεσα από τα σύννεφα. Είπα “είναι πολύ βαρύ όλο αυτό για να το σηκώσω. Kαι έγκυος και αγόρι;”. Αστειεύομαι φυσικά. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι το παιδί να είναι γερό».

banesa 2 (407x781).jpg

Όσο για το αν η ίδια έχει φανταστεί πως θα είναι ο γιος της;

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το φανταστώ γιατί αυτό που φαντάζεσαι τελικά δε σου βγαίνει σε τίποτα. Επειδή όμως είναι αγοράκι θέλω να μοιάζει στον Ιωάννη δεν νομίζω πως εγώ θα ήμουν ωραία ως άντρας» επισήμανε.

Όσο για το αν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πλάνα μας . Έχω διαβάσει κάποια ψέματα πως έχουμε παντρευτεί. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε παντρευτεί κρυφά και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top