Γεννάει την Τετάρτη η Μίντλετον; Στο παλάτι με τον μικρό πρίγκιπα!

Με πρόκληση τεχνητών πόνων αναμένεται ο πελαργός

Γεννάει την Τετάρτη η Μίντλετον; Στο παλάτι με τον μικρό πρίγκιπα!

​Το σενάριο που θέλει την Κέιτ Μίντλετον να γεννάει με πρόκληση τεχνητών πόνων την Τετάρτη, ανήμερα της επετείου του πριγκιπικού γάμου της, ενισχύουν οι φωτογραφίες της με τον πρωτότοκο γιο της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Παρά το ότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι ενώ μετράει αντίστροφα για να μπει στο μαιευτήριο, η 33χρονη δούκισσα απαθανατίστηκε να φεύγει από το Μπάκιγχαμ, το πρωί της Τρίτης, έχοντας στο αμάξι τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ και την νταντά του, Μαρία Μποράλο, συνοδευόμενη από πέντε σωματοφύλακες.

spl1002891_016 (800x533).jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου που δημοσιεύουν τις φωτογραφίες, η Κέιτ πήγε τον πρωτότοκο στην πισίνα της προγιαγιάς του, όπου ο 21 μηνών «γαλαζοαίματος» μαθαίνει να κάνει βουτιές! Ντυμένη casual και με τα μαλλιά της λυμένα, η εγκυμονούσα αναχώρησε από το παλάτι έπειτα από 1,5 ώρα, οδηγώντας το τζιπ του συζύγου της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για τον τοκετό, ο πελαργός αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή την Πέμπτη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα γεννητούρια έχουν καθυστερήσει, όπως συνέβη και με τον πρίγκιπα Τζορτζ και η Κέιτ έχει ήδη κανονίσει με τους γιατρούς της να μπει στο μαιευτήριο για πρόκληση τεχνητών πόνων.

Μάλιστα, εκτιμάται πως η γέννα θα γίνει τελικά αύριο, Τετάρτη, 29 Απριλίου, οπότε και συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον γάμο του ζευγαριού, το οποίο, το πρωί της Τρίτης, έστειλε γλυκά στους θαυμαστές του που έχουν στήσει καραούλι έξω από το μαιευτήριο!

280415154655_5416.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top