Μιμή Ντενίση: «θα κάνουμε αγωγή στη Ρένα Δούρου»

Τι είπε η ηθοποιός για την δικαστική «μάχη» με την περιφερειάρχη

Μιμή Ντενίση: «θα κάνουμε αγωγή στη Ρένα Δούρου»

​Νομικά κατά της Ρένας Δούρου θα κινηθεί η Μιμή Ντενίση, η οποία εξήγησε on camera τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση αυτή, συμμετέχοντας σε πρωτοβουλία κατοίκων.

«Δεν έκανα εγώ αγωγή, είπα ότι θα κάνουμε οι κάτοικοι που ζούμε γύρω από το Πεδίον του Άρεως. Η μήνυση θα γίνει γιατί πρέπει να φτάσουμε στη Δικαιοσύνη πια! Αφού με τις παρακλήσεις δεν γίνεται τίποτα με τους πολιτικούς, τι άλλο τρόπο έχει ένας πολίτης;», είπε η ηθοποιός, εξηγώντας ότι το πάρκο της περιοχής είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Μάλιστα, η Μιμή περιέγραψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο πάρκο, το οποίο, μετά την ανακαίνισή του που κόστισε εκατομμύρια, έχει αφεθεί στην τύχη του, καταντώντας άντρο τοξικομανών, πορνείας και παραβατικών συμπεριφορών.

«Χτες το βράδυ γυρνώντας στο σπίτι ήταν ένας με αίμα στα χέρια κι έψαχνα το ΕΚΑΒ να πάει να τον πάρει. Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο πάρκο γιατί δεν μπορεί να μπει και κανείς. Δεν έχει μόνο μετανάστες, έχει και πολλούς Έλληνες, αλλά έχει εμπορία ναρκωτικών, έχει πολλά. Δεν είναι το θέμα ότι κινδυνεύει η περιοχή, κινδυνεύουν κι εκείνοι οι άνθρωποι γιατί κάποιοι που είναι έμποροι πόνου τους εκμεταλλεύονται. Πρέπει να καθαρίσει και να έχει φύλαξη», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μιμή για την μήνυση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top