Η Θωμαή Απέργη μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της και το ατύχημά της πάνω στην πίστα

Θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Θωμαή Απέργη μιλάει ανοιχτά για τον σύντροφό της και το ατύχημά της πάνω στην πίστα

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Θωμαή Απέργη αφού έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο του συντρόφου της Λευτέρη Δημηρόπουλου.

Η ίδια έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Μία» και μίλησε ανοιχτά για τον άνθρωπο που της έχει αλλάξει τη ζωή.

απε.jpg

«Τον ξέρω από τα18 μου και είμαι 26. Είχαμε γνωριστεί όταν σπουδάζαμε και οι δύο στην Πάτρα. Εκείνος σπούδαζε κτηνιατρική» αποκάλυψε η τραγουδίστρια τονίζοντας πως τίποτε ερωτικό δεν είχε δημιουργηθεί τότε μεταξύ τους.

Μετά το τέλος των σπουδών τους ο καθένας επέστρεψε στον τόπο του, όμως οι δυο τους συνέχισαν να μιλάνε φιλικά μέσω Internet. Αυτή η δυνατή φιλία ήρθε να εξελιχθεί σε έρωτα πριν από οκτώ μήνες.

απε 2.jpg

«Είναι εξαιρετική η οικογένεια του Λευτέρη και εκείνος φοβερό παιδί. Με εξελίσσει πολύ ως άνθρωπο και με στηρίζει πολύ στη δουλειά μου. Έχει παιδεία ο Λευτέρης και θέλω να πω πως δεν έγινε γνωστός λόγω της σχέσης μας. Έχει παίξει στο “Γάλα” και στην “Ποντικοπαγίδα”».

Το ζευγάρι ωστόσο σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του;

«Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα γιατί και οι δύο έχουμε στην συγκεκριμένη φ��ση προτεραιότητά μας την καριέρα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στα ατύχημα που είχε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται όταν ξαφνικά έχασε την ισορροπία της και έπεσε στα μπροστινά τραπέζια.

«Φορούσα ένα δώρο από ένα αγαπημένο μου πρόσωπο(ένα βραχιόλι) που πιστεύω πως με προστάτευσε… Δεν είχα δει αυτά που βάλανε μπροστά από τα τραπέζια. Είδα μπροστά στα πρώτα τραπέζια αγαπημένα πρόσωπα του κυρίου Ρόκκου, χόρευα με χάρη, δεν πρόσεξα και έπεσα κάτω. Ασυνείδητα έπεσα και με τα δύο πόδια. Έχω καλούς τετρακέφαλους γι’ αυτό δεν χτύπησα» τόνισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top