Με καθυστέρηση και, πιθανόν, καισαρική το πριγκιπικό μωρό!

Στην επέτειο του γάμου της φαίνεται ότι θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον

Με καθυστέρηση και, πιθανόν, καισαρική το πριγκιπικό μωρό!

​Τέσσερις μέρες έχουν περάσει από την ημερομηνία που αναμενόταν να γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον και τα βρετανικά μέσα κάνουν τώρα λόγο για πιθανή πρόκληση τοκετού, ανήμερα της επετείου του πριγκιπικού γάμου, δηλαδή την Τετάρτη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η επικρατέστερη ημερομηνία για την άφιξη του πελαργού ήταν η 25η Απριλίου, ωστόσο, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει μπει ακόμα στο μαιευτήριο, το οποίο είναι σε ετοιμότητα από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

spl1001387_013 (800x538).jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γιατροί έχουν ήδη μιλήσει με την 33χρονη εγκυμονούσα για την πιθανότητα να γεννήσει με καισαρική, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο από μία εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι τα μέτρα ασφάλειας γύρω από το μαιευτήριο έχουν ισχύ έως την Πέμπτη, 30 του μήνα, ως επικρατέστερο σενάριο εμφανίζεται εκείνο που θέλει την Κέιτ να γεννάει την Τετάρτη που μας έρχεται, 29 Απριλίου, οπότε και συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον γάμο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

william-and-kate-royal-wedding-Pictures-of-kate-middleton-wedding-dress-via-mylusciouslife.com_ (800x534).jpg

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, ήρθε στον κόσμο με τρεις ημέρες καθυστέρηση, τον Ιούλιο του 2013.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top