Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο παρορμητισμός μου έκανε κακό στην δουλειά μου

«Ποτέ δεν σνομπάρω κάτι, είτε δουλειά είτε άνθρωπο»

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο παρορμητισμός μου έκανε κακό στην δουλειά μου

​Για τον παρορμητισμό της και για την επιτυχία της παράστασης «Ο κύκλος με την κιμωλία», στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ», η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη.

mou.jpg

«Έχω μεγάλο παρορμητισμό όμως αρχίζω σταδιακά να το ελέγχω λίγο. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι ότι όταν επιλέγω κάτι -είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό- είμαι 100% εκεί» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, παραδεχόμενη ότι πολλές φορές έκανε πράγματα στα επαγγελματικά της που δεν τα επιθυμούσε πολύ.

mou2.jpg

«Ο παροσμητισμός μου… πολλές φορές μου έχει κάνει κακό, με πιέζει, με την έννοια ότι μπορεί τελικά να μη μου αρέσουν κάποια πράγματα, αλλά θα τα κάνω εφόσον το αποφάσισα. Δεν το παίζω μάγκας αλλά έτσι λειτουργώ, θα σεβαστώ πολύ αυτό που κάνω και θα προσπαθήσω να το κάνω να μου αρέσει. Ποτέ δεν σνομπάρω κάτι, είτε δουλειά είτε άνθρωπο. Αν σνομπάρω κάτι, δεν θα το επιλέξω. Κι όταν λέω "σνομπάρω", εννοώ ότι δεν ταιριάζει στη δική μου κουλτούρα» πρόσθεσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Σχολιάζοντας την μεγάλη ανταπόκριση της παράστασης «Ο κύκλος με την κιμωλία», όπου μαζί της παίζουν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρία Πρωτόπαππα και Αποστόλης Τότσικας με αφηγητή τον Δημή��ρη Λιγνάδη, είπε χαρακτηριστικά «Για να είμαι ειλικρινής στην επιτυχία έπαιξε τεράστιο ρόλο ότι έχουμε τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, από την παράσταση του 1957, αλλά και τη μετάφραση του Οδυσσέα Ελύτη. Έχουμε έναν "Οσκαρίστα" και έναν "Νομπελίστα" στο πλευρό μας όπως μας αρέσει να λέμε, για να νιώθουμε ότι είμαστε κάποιοι!».

moutafi.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top