ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Τα πάντα είναι διακοσμημένα σε λευκό χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το εσωτερικό του σπιτιού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

​Το σπίτι στο οποίο μένει με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη «άνοιξε» στον φωτογραφικό φακό η Μαρία Κορινθίου.

image1 (1).jpg
Πρόκειται για το πατρικό της ηθοποιού στο Παλαιό Ψυχικό, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία εφτά χρόνια, όσο καιρό δηλαδή είναι μαζί με τον σύζυγο της.

210415205910_0224.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η Μαρία Κορινθίου παρά το γεγονός ότι την έχουμε συνηθίσει να φορά αποκλειστικά μαύρα ρούχα, κατά… παράδοξο τρόπο έχει διακοσμήσει την οικία της μόνο με λευκό χρώμα.

(Το σαλόνι)

image1 (2).jpg
Τα πάντα είναι… κάτασπρα στο εσωτερικό του σπιτιού της ηθοποιού, αφού όπως η ίδια λέει «ο,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας.Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι».

(Το μπάνιο)

image1 (3).jpg
Εκτός από το άσπρο χρώμα, στην διακόσμηση κυριαρχεί επίσης το ξύλο, ενώ ο μοναδικός χώρος που έχει χρώμα στο σπίτι, είναι το δωμάτιο της κόρης της Ισμήνης, που είναι βαμμένο όλο ροζ.

(Η κουζίνα)

image1.jpg
Από τους πιο ιδιαίτερους χώρους του σπιτιού, είναι το μπουντουάρ-καμαρί��ι της Μαρίας Κορινθίου το οποίο βρίσκεται δίπλα από την κρεβατοκάμαρα της, και εκεί έχει τοποθετήσει όλα τα ρούχα και τα παπούτσια της.

(Το μπουντουάρ)
image1 (4).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top