Στη σκηνή… 8 μηνών έγκυος ανέβηκε η σύζυγος του Χρήστου Λούλη!

Τι δηλώνει η ίδια και πώς αντιδρά εκείνος

Στη σκηνή… 8 μηνών έγκυος ανέβηκε η σύζυγος του Χρήστου Λούλη!

​Τι κι αν σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι; Η Έμιλυ Κoλιανδρή ανέβηκε στη θεατρική σκηνή παρά το ότι διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, να είναι στο πλευρό της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης.

«Είμαι στη σκηνή με τον σύζυγο και με το μωρό μας το καινούργιο! Είναι ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό! Μ’ αρέσει που είμαστε όλοι μαζί! Προσέχω, κάνω και λίγη οικονομία δυνάμεων, αλλά την ώρα της παράστασης ξεχνιέμαι. Είναι ωραία», είπε η Έμιλυ στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος αποκάλυψε πως, όταν έγινε η πρόταση, δεν ήξεραν πως είναι έγκυος και συνέχισε: «η μικρή πάτησε στη σκηνή πριν καν γεννηθεί! Έχουμε άγχος, εγώ πιο πολύ! Δεν έγινε κάτι για να φοβηθώ, αλλά, όταν για παράδειγμα την βλέπω να χοροπηδάει πάνω στα πράσα, φοβάμαι μην γλιστρήσει, αλλά δεν θέλω να το λέω για να μην το γρουσουζέψω».

Θυμίζουμε ότι αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου δώδεκα χρόνια και έχει ήδη ένα αγοράκι, τον 4 ετών Αλέξανδρο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο ηθοποιοί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top