Βιβλίο γνωστής ηθοποιού «καίει» τους Γούντι Άλεν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Τους κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και απρεπή συμπεριφορά

Βιβλίο γνωστής ηθοποιού «καίει» τους Γούντι Άλεν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τους Γούντι Άλεν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο η εγγονή του Έρνεστ Χέμινγουεϊ, Μάριελ που σήμερα είναι 53 χρόνων.

mariel_hemingway (459x567).jpg

Στο βιβλίο της με τίτλο «Out came the Sun» περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησε.

Η ίδια ήταν μόλις 18 χρόνων και ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα και στόχους. Ήθελε να κάνει καριέρα στην υποκριτική πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο 44χρονος τότε Γούντι Άλεν. Ο σκηνοθέτης την είχε επισκεφθεί στο πατρικό της στο Αϊνταχο και ζήτησε από τους γονείς της να την πάρει μαζί του στο Παρίσι!

image (627x446).jpg
«Η σχέση μας ήταν πλατωνική, όμως είχα αρχίσει να βλέπω πως με ερωτεύεται» γράφει στα απομνημονεύματά της, ενώ παράλληλα τονίζει πως ήταν αρκετά επιφυλακτική αν θα δεχόταν καθώς δεν ήταν σίγουρα πως δεν θα μοιράζονταν το ίδιο κρεβάτι.

Οι γονείς της μάλιστα στους οποίους και εξομολογήθηκε τις φοβίες της όχι μόνο δεν νεύριασαν αλλά της είπαν να συνάψει σχέση μαζί.

Η ίδια τον ρώτησε ευθέως και όταν εκείνος της είπε πως θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, αρνήθηκε να τον ακολουθήσει.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική τραυματική εμπειρία για τη Μάριελ αφού την παρενόχλησε σεξουαλικά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τον οποίο δε δίστασε να χαρακτηρίσει χοντρό και μ@λ@κ@.

«Ήταν χοντρός αντιπαθής και μιλούσε με εκείνη τη βαριά προφορά. Μετά άρχισε να μου την πέφτει» γράφει και συμπληρώνει: «Ήταν υπέροχος στις πρόβες του όμως όταν αρνήθηκα μετατράπηκε σε τέρας . Δε με κοιτούσε καν πριν ανοίξουν οι κάμερες και μία φορά με έφτυσε και στο πρόσωπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top