Νέα «πυρά» Σφακιανάκη σε Παντελίδη: «είναι παρακμή!»

Ξέσπασε με αφορμή τον... μαξιλαροπόλεμο στην πίστα

Νέα «πυρά» Σφακιανάκη σε Παντελίδη: «είναι παρακμή!»

​Ακόμα ένα επεισόδιο στο «στόλισμα» του Παντελή Παντελίδη πρόσθεσε o Νότης Σφακιανάκης, χαρακτηρίζοντας τον συνάδελφό του «παρακμή», με αφορμή τον… μαξιλαροπόλεμο στο φινάλε των εμφανίσεών του!

«Δεν το είδα, αλλά, για να καταλάβω… Εκεί που τραγουδάω μου πετάνε μαξιλάρια, καρέκλες; Είμαστε αναίσχυντοι, αμετροέπεια λέγεται αυτό! Σημαίνει χάνω την αίσθηση του ορίου», είπε ο Νότης.

Σε ερώτηση τι θα συνέβαινε αν κάποιος πετούσε μαξιλάρια στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εκείνος, ο τραγουδιστής «κάρφωσε» έμμεσα πλην σαφέστατα όσους πάνε στον Παντελίδη, αφού είπε πως «οι άνθρωποι που έρχονται να δουν εμάς, είναι σοβαροί άνθρωποι».

Όταν του επεσήμαναν ότι ο μαξιλαροπόλεμος έγινε στον Παντελίδη, ήρθε το «στόλισμα»: «ε, παρακμή που αναφέρεις τώρα, παρακμιακά μου λες!».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παντελής βρέθηκε με τον Αντώνη Ρέμο στην πρεμιέρα του Νότη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, αποδεικνύεται πως αυτό δεν έγινε για να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, αλλά για τα «μάτια» του επιχειρηματία, με τον οποίο έχουν όλοι συνεργαστεί.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Νότη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top