ΔΕΙΤΕ την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αδαμοπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Σε τρεις μήνες έρχεται ο πελαργός – τι ισχύει για το όνομα του μωρού

ΔΕΙΤΕ την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αδαμοπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

​Με μεγάλη αγωνία και χαρά περιμένουν να αγκαλιάσουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου, που έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης! Στο μεταξύ, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για το όνομα του μωρού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα αγοράκι, που αναμένεται στον κόσμο το αργότερο μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.


99999 (513x800).jpg

Ιωάννης και Βανέσα βρέθηκαν το Σάββατο που μας πέρασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Αχ!», στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων η φίλη της μέλλουσας μανούλας, Λένα Δροσάκη. «Μέχρι στιγμής, έχει προσθέσει μόλις έξι κιλά στη σιλουέτα της! Δεν αγχώνεται για το βάρος της, ζυγίζεται μόνο όταν επισκέπτεται τον γιατρό της», λέει, στο περιοδικό «Ok!», πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Επίσης, ο ίδιος άνθρωπος διαψεύδει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο μπέμπης θα πάρει το όνομα Δημήτρης, από τον πατέρα του ηθοποιού, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμα στη σχετική απόφαση!

image7 (400x677).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top