Περιμένουν παιδί Τότσικας – Ρέβη; Μάθε τι συμβαίνει!

Η... εξαφάνιση της φωτογράφου «φουντώνει» οι φήμες

Περιμένουν παιδί Τότσικας – Ρέβη; Μάθε τι συμβαίνει!

​Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και δέκα μήνες μετά τον γάμο, φαίνεται ότι περιμένουν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη!

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Οk!», κάποιες ενέργειες της 42χρονης φωτογράφου ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Ρούλα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, με τελευταία εκείνη στις 21 Ιανουαρίου, οπότε και βρέθηκε με τον Αποστόλη στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου «Χώρα».

5138_REVI_TOTSIKAS_21012015 (497x800).jpg
(H τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού)

Παράλληλα, η φωτογράφος απουσίασε από την πρεμιέρα του αγαπημένου της, στο θέατρο «Παλλάς», στα μέσα του Μάρτη, παρά το ότι στην περσινή του παράσταση βρισκόταν στο πλευρό του σχεδόν καθημερινά, ενώ, πριν λίγο καιρό ακύρωσε φωτογράφηση επικαλούμενη πόνους στη μέση και, σε άλλη φωτογράφηση, για το περιοδικό «Forma», εμφανίστηκε με φαρδιά ρούχα που έκρυβαν την σιλουέτα της.

«Πάντα ένιωθα ότι θέλω να γίνω πατέρας, ότι θέλω να κάνω παιδιά κι εγώ. Από μικρός μου άρεσαν τα παιδιά. Είναι ευπρόσδεκτα, μακάρι να έρθουν. Ανέκαθεν, επίσης, με θυμάμαι να θέλω να έχω την τάση να παίξω με ένα παιδί, να ασχοληθώ μαζί του. Πάντα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια», δήλωσε, πριν από περίπου ένα μήνα, στο περιοδικό «Omikron» της Κύπρου, ο Αποστόλης. Λέτε να ήρθε η στιγμή;

apostolis-totsikas-roula-revi.jpg
(Η φωτογραφία με την οποία αποκάλυψαν τον γάμο τους, στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Ιούνιο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top