Χωρισμένοι και με τη... βούλα: Βγήκε μετά από ένα χρόνο το διαζύγιο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ζευγαριού

Έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους στο πλευρό άλλων ανθρώπων!

Χωρισμένοι και με τη... βούλα: Βγήκε μετά από ένα χρόνο το διαζύγιο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ζευγαριού

Ήταν 26 Μαρτίου του 2014 όταν η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν ανακοίνωναν μέσω του website της 41χρονης ηθοποιού ότι τραβάνε χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια γάμου, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στο Χόλιγουντ.

Μετά από ένα χρόνο και συγκεκριμένα την Δευτέρα βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν συναινετικό και όλες τις λεπτομέρειες για την κοινή περιουσία και την κηδεμονία των παιδιών κανόνισαν οι managers τους.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση να χωρίσουν ήταν συνειδητή και από τους δυο, αλλά έγινε με βαριά καρδιά. «Το δουλέψαμε πολύ. Άλλοτε μαζί και άλλοτε χώρια, ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει ανάμεσα μας, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι αν και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να χωρίσουμε» ανέφεραν πέρυσι τονίζοντας πως: «είμαστε και πάντα θα είμαστε οικογένεια, και θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλον με πολλούς τρόπους. Είμαστε γονείς πάνω απ΄όλα δυο υπέροχων παιδιών, και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική τους και τη δική μας, αυτές τις δύσκολες ώρες. Κρατούσαμε πάντα τη σχέση μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και με το διαζύγιο μας».

gwyneth-2--z.jpg
Και πράγματι, μέχρι και σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις, παρόλο που και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους στο πλευρό άλλων ανθρώπων! Ο Κρις Μάρτιν είναι ζευγάρι με την Τζένιφερ Λόρενς ενώ η Πάλτροου έχει σχέση με τον παραγωγό του Glee, Μπραντ Φάλτσουκ.

Παρόλα αυτά, τίποτα και κανένας δεν τους εμποδίζει να κάνουν ακόμα και διακοπές μαζί, και μάλιστα χωρίς τα παιδιά τους, όπως πριν δυο μήνες, όταν ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στο Puerto Vallarta, φορώντας τα μαγιό τους!

020415093702_2118.jpg

Αυτό θα πει πολιτισμένο διαζύγιο!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top