Διαψεύδεται το «θαύμα»: «η Μπόμπι Κριστίνα έχει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο»

Τι είπε η γιαγιά της 22χρονης και μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον

Διαψεύδεται το «θαύμα»: «η Μπόμπι Κριστίνα έχει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο»

​Τις ελπίδες που δημιούργησε ο πατέρας της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν διέψευσε με δήλωσή της η γιαγιά της 22χρονης και μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον, λέγοντας πως η εγγονή της έχει υποστεί καθολική και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατά τη διάρκεια συναυλίας του, ο πατέρας της 22χρονης είπε στο κοινό πως η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε έπειτα από τρεις μήνες σε κώμα και ανοιγόκλεισε τα μάτια, ενώ ανάλογο ήταν και το μήνυμα της θείας της στα social media.

«Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο, όπου επισκέφθηκα την εγγονή μου. Αν και δεν είναι πλέον σε τεχνητό κώ��α, της έκαναν τραχειοστοµία και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει καθολική και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο και δεν ανταποκρίνεται», είπε η Σίσι Χιούστον.

bobbi-kristina-brown--z.jpg
(H Σίσι Χιούστον με την εγγονή της)

Τις δηλώσεις του τραγουδιστή διέψευσε και πηγή του νοσοκομείου, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της: «όσα είπε δεν είναι ακριβή! Η Μπόμπι Κριστίνα δεν ανταποκρίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η Μπόμπι Κριστίνα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου, λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς στα 48 της χρόνια. Αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί την κρατούσαν σε καταστολή με την ελπίδα να μείνει στη ζωή, ενώ εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top