Παραλίγο να πνιγεί μεσοπέλαγα ο Κώστας Σόμμερ

«Μας έβγαλαν τελευταία στ��γμή, θα είχαμε πεθάνει. Είχα πάθει κράμπες στα χέρια και τα πόδια»

​Άγιο είχε πριν αρκετό καιρό ο Κώστας Σόμμερ αφού γλίτωσε τα χειρότερα. Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του πήγαινε βόλτα με το φουσκωτό του όταν ξαφνικά εκείνο αναποδογύρισε και παραλίγο να πνιγεί.

«Μου αναποδογύρισε ένα ιστιοφόρο στην Κρήτη και μας έβγαλαν εμένα και ένα άλλο παιδί τελευταία στιγμή. Θα ψοφάγαμε» θυμήθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «έφερα τούμπα λοιπόν ένα ιστιοφόρο το οποίο πίστευα πως μόλις βουτήξω και λύσω τα σκοινιά θα ξαναγύριζε όμως δεν γύρισε ποτέ».

Ο ίδιος περιέγραψε στιγμή προς στιγμή όλα όσα έζησε!

«Είμασταν εγώ και ένα παιδί. Τον έστειλα να μου λύσει αυτό το μπέρδεμα του σκοινιού που είχε γίνει. Μέχρι να φτάσει μπροστά έπεσε μέσα στη θάλασσα. Τον βλέπω και του πετάω ένα σκοινί που είχα για να μπορέσει να γαντζωθεί από κάπου. Τότε με το που γυρίζω μπροστά το σκάφος ανεβαίνει σ’ ένα κύμα και με το που βγαίνει αρχίζει και μπαίνει νερό πάνω από το πανί. Πήγα να του δώσω τιμονιά να το γλιτώσω , έκανε ένα περίεργο θόρυβο και μπήκε(το φουσκωτό) στο βυθό όλο» δήλωσε και συνέχισε: «τότε πέφτω στη θάλασσα και αρχίζω και παθαίνω κράμπες στα χέρια και τα πόδια. Είχε περάσει μία ώρα και περνάει ένα φουσκωτό. Ήταν ένας δύτης ο οποίος κατάλαβε τα ρεύματα από κάτω ανέβηκε πέρναγε μπροστά μου και με μάζεψε. Μαζέψανε και το άλλο το παιδί και δόξα τω θεώ βγήκαμε έξω».

Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά για τον ηθοποιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top