ΣΑΛΟΣ: «εγώ σκότωσα την Μονρόε. Κοιμόταν με τον Κάστρο!»

Αναστάτωση από δημοσίευμα στο Ίντερνετ - τι εντόπισε το star.gr

ΣΑΛΟΣ: «εγώ σκότωσα την Μονρόε. Κοιμόταν με τον Κάστρο!»

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες, καθώς τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ κάνει ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο βετεράνος πράκτορας της CIA ομολογεί ότι… σκότωσε την Μέριλιν Μονρόε επειδή κοιμόταν με τον Φιντέλ Κάστρο!

Το δημοσίευμα έρχεται 53 χρόνια μετά τον θάνατο της θρυλικής ξανθιάς του σινεμά, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Λος Άντζελες, στις 5 Αυγούστου του 1962, με επίσημη αιτία θανάτου τη δηλητηρίαση από βαρβιτουρικά, πιθανόν από απόπειρα αυτοκτονίας.

S (800x589).jpg

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο 78χρονος πρώην πράκτορας της CIA, Νόρμαντ Χότζες, που νοσηλεύεται και είναι ετοιμοθάνατος, ανέλαβε να δολοφονήσει την Μονρόε μετά από σχετική εντολή των μυστικών υπηρεσιών!

«Είχαμε στοιχεία ότι η Μέριλιν Μονρόε δεν κοιμόταν μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο προϊστάμενός μου, Τζίμι Χέιγουορθ, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να το κάνουμε να μοιάσει με αυτοκτονία ή υπερβολική δόση. Δεν είχα σκοτώσει γυναίκα ξανά, αλλά υπάκουσα εντολές... Το έκανα για την Αμερική! Θα μπορούσε να μεταδώσει στρατηγικές πληροφορίες στους κομουνιστές και εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό! Έπρεπε να πεθάνει! Απλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω», φέρεται να δηλώνει ο 78χρονος, προσθέτοντας ότι διέπραξε συνολικά 37 δολοφονίες εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, από το 1959 μέχρι το 1972.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δημοσίευμα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, ενώ πολλές είναι οι σελίδες του διαδικτύου, ακόμα και ελληνικές, που το αναπαράγουν. Ωστόσο, όλη η ιστορία είναι ακόμα μία ιντερνετική γκάφα!

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: η «αποκάλυψη» δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου από το σατιρικό «World News Daily Report» (όπως φαίνεται στην πιο πάνω φώτο) και διαδόθηκε από την ιστοσελίδα InfoWars που ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας, ενώ η φωτογραφία του φερόμενου ως ετοιμοθάνατου πράκτορα της CIA προέρχεται από άρθρο του 2013, στον «Guardian» για τους άρρωστους συνταξιούχους (φώτο που ακολουθεί)…

GURAD (800x424).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top