Συγκλονίζει ο δημόσιος λόγος της μητέρας της Τέιλορ Σουίφτ που διαγνώστηκε με καρκίνο

Προλόγισε την κόρη της στα βραβεία Country μουσικής και «έλιωσε» καρδιές με την εισαγωγή που έκανε

Συγκλονίζει ο δημόσιος λόγος της μητέρας της Τέιλορ Σουίφτ που διαγνώστηκε με καρκίνο

​Στιγμές χαράς και συγκίνησης διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της 50ης επετείου των Αμερικάνικων Βραβείων Country Μουσικής, που έλαβαν χώρα στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν η 57χρονη μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή, ώστε να παρουσιάσει την ίδια της την κόρη, η οποία κέρδισε το βραβείο «Milestone» ή αλλιώς «ορόσημο» για την ξεχωριστή και ανοδική πορεία της μέχρι σήμερα σε αυτό το είδος μουσικής.

Η Άντρεα Φινλέι η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο, έβγαλε έναν πολύ τρυφερό και ζεστό λόγο, κάνοντας άπαντες να «λυγίσουν» με τα συγκινητικά λόγια της:

«Όπως κι εσείς που είστε γονείς και έχετε παιδιά, έτσι και εγώ είμαι μια πολύ περήφανη μητέρα. Γι΄αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα βραβεία ACM (American Country Music) που αναγνωρίσατε με αυτόν τον τρόπο την κόρη μου!»

27C24A8A00000578-3046443-_Proud_Taylor_Swift_s_mother_delivered_a_heartfelt_speech_to_her-a-15_1429513526537 (1).jpg
Αναφερόμενη στην 25χρονη κόρη της ως μια «συνεχή σύντροφο και συνοδοιπόρο στην ζωή», η 57χρονη μητέρα της star είπε:

«Παρακολουθώ την Τέιλορ από την περίοδο που ήταν ένα μικροσκοπικό κοριτσάκι με μαλλιά σαν κουβάρι, να μεγαλώνει σε μια φάρμα, γεμάτη δημιουργικότητα, έως και σήμερα που προετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία της. Αυτό που αγαπά περισσότερο απ΄όλα, είναι να γράφει τραγούδια, να λέει ιστορίες, να παίζει κιθάρα και πιάνο».

090415191355_5674.jpg
Μάλιστα διηγήθηκε και μια ιστορία από την περίοδο που η Τέιλορ ήταν 17 ετών:

«Εκείνη την εποχή, ήταν ερωτευμένη με έναν νεαρό άνδρα που εγώ και ο πατέρας της δεν εγκρίναμε καθόλου. Ήταν τρελή για εκείνον. Πήγε λοιπόν στο δωμάτιο της, και έκλεισε την πόρτα. Επέστρεψε μια ώρα αργότερα, με ένα τραγούδι που είχε τίτλο “Love Story”. Είδα ένα μικρό κοριτσάκι που είχε πολύ λίγους φίλους, να εξελίσσεται σε γυναίκα και να αποκτά πολλούς. Να μαθαίνει να στέκεται στα πόδια της και να μάχεται για αυτά που πιστεύει!» είπε στο κοινό η μητέρα της, με την Τέιλορ Σουίφτ να την παρακολουθεί συγκινημένη από τις θέσεις των θεατών, δίπλα δίπλα με τον πατέρα της.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή και αγκάλιασε την μητέρα της, με την συναισθηματική φόρτιση να είναι έντονη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top