Μόνο στο star.gr:Έδωσε ρέστα η Πέγκυ Ζήνα στην πρεμιέρα της, όταν θυμήθηκε τον Μητροπάνο-ΒΙΝΤΕΟ

Λάμψη, χειροκροτήματα, συγκίνηση και επώνυμοι στο νέο ξεκίνημα της, στην Θεσσαλονίκη

​Η περασμένη Παρασκευή, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για την Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στην πόλη που την ανέδειξε, την Θεσσαλονίκη, κάνοντας λαμπερή πρεμιέρα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο...μια νύχτα έντονης ανάμνησης για εκείνη.

pegki2.jpgpegki4.jpg

pegki3.jpg

Κάπου ανάμεσα στα φώτα, τα χειροκροτήματα, τα λουλούδια και τα γέλια, η Πέγκυ Ζήνα άλλαξε για λίγο την ροή του προγράμματος της στο Club Vogue, για να αποτιμήσει φόρο τιμής σε έναν καλλιτέχνη που αγάπησε ιδιαίτερα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, με αφορμή την συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του τραγουδιστή.

pegki6.jpg

pegki9.jpg

Η λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία πριν τρία χρόνια είχε λυγίσει μπροστά στις κάμερες, όταν έμαθε για την απώλεια του "δεύτερου πατέρα" της, όπως θεωρούσε τον Δημήτρη Μητροπάνο, του αφιέρωσε συγκινημένη, το αγαπημένο του τραγούδι «Εγώ γιορτάζω πάντα, όταν πονάω».

pegki12.jpg

Στο άκουσμα του τραγουδιού, ο κόσμος την καταχειροκρότησε, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να χορέψουν την βαριά ζεμπεκιά.

Μεταξύ των διάσημων φίλων που έσπευσαν να στηρίξουν την Πέγκυ στο νέο της ξεκίνημα στην συμπρωτεύουσα ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος, ο στενός του συνεργάτης Άγγελος Παναγόπουλος, ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Μουκίδης και ο πρώην σύζυγος της γνωστής τραγουδίστριας Πάολα και επιχειρηματίας, Φώτης Ζογγλοπίτης, ενώ το Σάββατο για ποτό στην γνωστή τραγουδίστρια πήγε ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Επιμέλεια Άννα Σταματιάδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top