ΒΙΝΤΕΟ: κόντρα τέλος; Μαζί στον… Σφακιανάκη, Ρέμος και Παντελίδης!

Πήγαν στην πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη – πώς αντέδρασε εκείνος

ΒΙΝΤΕΟ: κόντρα τέλος; Μαζί στον… Σφακιανάκη, Ρέμος και Παντελίδης!

Στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο έχουν «σφαχτεί» δημόσια, πήγαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης!

Οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι πήραν αμπάριζα τις πρεμιέρες: αφού είδαν το πρόγραμμα της Νατάσσας Θεοδωρίδου, πήγαν και στην «Πύλη Αξιού», όπου εμφανίζεται ο Νότης με την Λένα Παπαδοπούλου.

Πρώτο τραπέζι δεν κάθισαν ο Αντώνης και ο Παντελής, ενώ, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Mega Με Μία», ο Νότης δεν τήρησε την «παράδοση» που θέλει τους τραγουδιστές να δίνουν το μικρόφωνο στους συναδέλφους τους, αλλά αρκέστηκε να τους χαιρετίσει με ένα νεύμα. Απο μακριά κι αγαπημένοι, δηλάδή...

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η κόντρα ξέσπασε μετά τις επικριτικές δηλώσεις του Νότη για τον Παντελή (τον οποίο έχει κατηγορήσει ευθέως για αντιγραφή), με τον Αντώνη να αναλαμβάνει ρόλο… υπερασπιστή, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με τον Παντελή στα social media και τη λεζάντα «Notis ησύχασε».

Mε δεδομένο, πάντως, το ότι αμφότεροι έχουν συνεργαστεί με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Αντώνης και Παντελής μάλλον δεν πήγαν για τα «μάτια» του Νότη, ούτε για να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης...

Δείτε στο βίντεο τις λεπτομέρειες για την συνύπαρξη των τριών τραγουδιστών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top