Πέταξε για την Eurovision η Μαρία Έλενα Κυριάκου: δείτε τι δήλωσε!

Πώς νιώθει περίπου ένα μήνα πριν τον διαγωνισμό;

Πέταξε για την Eurovision η Μαρία Έλενα Κυριάκου: δείτε τι δήλωσε!

Το πρώτο της ταξίδι για την προώθηση του «One Last Breath» έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου, που θα εμφανιστεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ για την Eurovision, στην Ολλανδία. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του δελτίου του Star και αποκάλυψε πώς νιώθει περίπου ένα μήνα πριν τον διαγωνισμό.

«Σίγουρα θα ήθελα περισσότερα ταξίδια για πρόμο, θα ήθελα να πηγαίναμε σε περισσότερα πάρτι που διοργανώνονται για την Eurovision, αλλά, δυστυχώς, είναι δύσκολες οι εποχές τώρα, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ωστόσο, έχουμε επιλέξει τις δύο μεγαλύτερες εκδηλώσεις», είπε η εκπρόσωπός μας στο Star, λίγο πριν αναχωρήσει.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μαρία Έλενα θα εμφανιστεί στο Άμστερνταμ σήμερα το βράδυ, στο «Eurovision In Concert» όπου συμμετέχουν οι εκπρόσωπο 23 χωρών και στις 26 του μήνα θα ��ρεθεί στο Λονδίνο, για το «Eurovision Party».

«Είμαι αρκετά αγχωμένη, αλλά θα πάμε να το διασκεδάσουμε», είπε η ίδια, ενώ, αναφερόμενη στον διαγωνισμό, ανέφερε: «έχω ακούσει όλα τα τραγούδια. Είναι πάρα πολύ ωραία, είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Εμείς, θα τα δώσουμε όλα πάνω στη σκηνή!».

Θυμίζουμε πως η Μαρία Έλενα θα διεκδικήσει την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision συμμετέχοντας στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Έλενα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top