Μ. Ιωάννου: Το τα��ίδι με την Ν. Γερμανού στο Λονδίνο και η απάντηση στο «ξέσκισμα» του Πρωινού

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο ηθοποιός στον Μάρκο Σεφερλή

Μ. Ιωάννου: Το ταξίδι με την Ν. Γερμανού στο Λονδίνο και η απάντηση στο «ξέσκισμα» του Πρωινού

Μπορεί ο Μάνος Ιωάννου να μην ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά του και για το αν είναι ζευγάρι με την Βαλέρια Χοψονίδου στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, όπου ήταν καλεσμένος, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι πέρασε το Πάσχα μαζί με την Ναταλία Γερμανού σε φιλικό επίπεδο, χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Άλλωστε, όπως σας γράψαμε από το star.gr, το επιβεβαίωσε και η ίδια η παρουσιάστρια!

«Τώρα μιλάμε για την Ναταλία που ήμασταν δύο χρόνια μαζί και την αγαπώ, την έχω μέσα στην καρδιά μου και εννοείται ότι έχουμε την καλύτερη επικοινωνία! Για να το κλείσουμε αυτό το θέμα, είναι ένας άνθρωπος που ζήσαμε δύο χρόνια μαζί, και την αγαπάω και την έχω μέσα στην καρδιά μου και θα την έχω μέσα στην καρδιά μου. Έχω τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνη και αυτό δεν θα αλλάξει. Ό,τι και να γίνει! Κάποιες φορές τα βλέπουμε αυτά (δημοσιεύματα) και επειδή μιλάμε, γελάμε με αυτά! Τώρα από εκεί και πέρα δεν θα δώσουμε λογαριασμό ούτε για το τι κάνει η Ναταλία στη ζωή της, ούτε εγώ στη ζωή μου!» ανέφερε.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ξέσπασε «σάλος» για το τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του ηθοποιού καθώς την Μεγάλη Πέμπτη επέστρεψε από το Παρίσι μαζί με την Βαλέρια, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή ταξίδεψε στο Λονδίνο με την… Ναταλία Γερμανού!

«Λέγονται κάποιες αλήθειες, λέγονται κάποια ψέματα, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα» ανέφερε ο ηθοποιός και προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα είπε για πλάκα ότι «έχει σχέση με τον… Πέτρο Φιλιππίδη».

Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Σεφερλής έριξε και τα βέλη του σε Λιάγκα –Σκορδά με αφορμή τις γενεές…δεκατέσσερις που πέρασαν τον Μάνο Ιωάννου την Πέμπτη στην εκπομπή τους, έπειτα από το ταξίδι του Μάνου με την Ναταλία.

Συγκεκριμένα είπε ο παρουσιατής: «Χθες πέρασες από ένα ειδικό δικαστήριο σε άλλη εκπομπή πρωινή -δεν θέλω να πω όνομα, απέναντι από μας είναι- όπου ακούστηκαν εκεί διάφορα για σένα. Απορώ πώς είσαι ακόμα ελεύθερος, πώς είσαι έξω! Δεν σε συνέλαβαν μετά από όλες αυτές τις κατηγορίες;»

«Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Ακόμα και ο κόσμος όταν το βλέπει αυτό το πράγμα έχει πολύ πιο σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί από το να κάθεται να βλέπει που σχολιάζουν εμένα για το τι έκανα τότε, τι έκανα παρατότε! Δεν γίνεται αυτό! Νομίζω γελάει και ο κόσμος με αυτό το πράγμα… Δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει! Ο καθένας κάνει τη δουλειά του! Φαντάζομαι το διακωμωδούν! Ποιος να με δικάσει; Δεν σκότωσα και κανέναν! Δεν θα μου πει κάποιος τι θα κάνω! Και δεν έδωσα αφορμή για κάτι, για το ο,τιδήποτε! Τώρα το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο Ιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top