ΦΩΤΟ: φρούριο το Λονδίνο για... να γεννήσει η Μίντλετον!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δεκάδες κάγκελα γύρω από το μαιευτήριο

ΦΩΤΟ: φρούριο το Λονδίνο για... να γεννήσει η Μίντλετον!

​Με… κάγκελα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις μπήκε το Λονδίνο στον «χορό» του δεύτερου πριγκιπικού μωρού, με την περιοχή γύρω από το μαιευτήριο όπου θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον να θυμίζει φρούριο.

17 (800x587).jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, έκτακτα μέτρα ισχύουν έως και τις 30 του μήνα γύρω από το νοσοκομείο «St. Mary», καθώς η 33χρονη δούκισσα αναμένεται να εισαχθεί για να γεννήσει στην ιδιωτική πτέρυγα «Lindo», όπως και την πρώτη φορά.

13 (533x800).jpg14 (575x800).jpg

Η στάση και η στάθμευση στην περιοχή απαγορεύονται, αλλαγές έγιναν στο δρομολόγιο του λεωφορείου που διέρχεται από το σημείο, ενώ δεκάδες κάγκελα κρατούν σε απόσταση, τόσο τους περίεργους, όσο και τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους εικονολήπτες, που αναμένεται να «πλημμυρίσουν» τον δρόμο, όπως και στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ.

12 (800x533).jpg

Αν και η ημερομηνία του τοκετού δεν έχει ανακοινωθεί, πιστεύεται ότι θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ 24 και 28 Απριλίου.

16 (800x533).jpg

Στο μεταξύ, τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού δίνουν και παίρνουν: το 90% προβλέπει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η καλή του θα αποκτήσουν κοριτσάκι, ενώ επικρατέστερα ονόματα είναι τα Αλίκη και Βικτωρία.

lindo--a.jpg
(Ιούλιος 2013: Ουίλιαμ και Κέιτ βγαίνουν από το μαιευτήριο, με τον πρωτότοκο στην αγκαλιά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Χρυσωρυχείο το πριγκιπικό μωρό: δείτε πόσα εκατομμύρια θα φέρει ο ερχομός του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top