Ξένια Καλογεροπούλου:«πέθανε το μωρό στην κοιλιά μου. Αντί να μεγαλώσει είχε μικρύνει»

«Έβλεπα στο μαιευτήριο γυναίκες με μωρά στα χέρια και εγώ έφευγα μόνη» εξομολογήθηκε

Ξένια Καλογεροπούλου:«πέθανε το μωρό στην κοιλιά μου. Αντί να μεγαλώσει είχε μικρύνει»

​Την πληγή που κρύβει μέσα στην ψυχή της και που πάντα θα την πονάει εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η ηθοποιός λαχταρούσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της ένα μωρό όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ! Η ίδια έμενε έγκυος δεν κατάφερνε όμως η μήτρα της να κρατήσει το έμβρυο: «θυμάμαι την πιο τραυματική φορά. Πήγαινα πολύ καλά έμενα συνέχεια στο κρεβάτι. Δε σηκωνόμουν καθόλου και… κλωσούσα. Ένα πρωί σηκώθηκα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου και μου είπε “αντί να μεγαλώσει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει” αυτό ήταν το χειρότερο» θυμήθηκε.

Η ίδια ένιωθε δυστυχισμένη και αναρωτιόταν τι είχε κάνει λάθος: «δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα. Με έπιανε το παράπονο. Αναρωτιόμουν γιατί κάποια άλλη μπορεί και εγώ όχι. Όταν πήγαινα στο γιατρό στο μαιευτήριο έβλεπα τις άλλες γυναίκες που έβγαιναν με ένα μωρό στην αγκαλιά ενώ εγώ έφευγα μόνη μου. Τι να κάνουμε δεν έγινε ούτε με τον Γιάννη(Φέρτη), ούτε με τον Κωστή(Σκαλιόρα)» είπε και συμπλήρωσε: «σε ένα ρόλο που υποδυόμουν η πρωταγωνίστρια έκλαιγε επειδή είχε μείνει έγκυος ενώ δεν ήταν παντρεμένη . Έκλαιγε γιατί ήταν έγκυος. Εγώ τότε είχα κάνει μία από τις αποβολές μου. Έβγαινα στη σκηνή και έριχνα δάκρυ κορόμηλο γιατί δεν ήμουν έγκυος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top