Ιδού και τα πειστήρια: ΑΥΤΟ είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz-ΦΩΤΟ

Τα δύο μοντέλα πιάστηκαν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ

Ιδού και τα πειστήρια: ΑΥΤΟ είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz-ΦΩΤΟ

Τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, επιβεβαίωσαν με μια αγκαλιά και ένα φιλί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το νέο ζευγάρι της showbiz τη Μ. Πέμπτη στο αεροδρόμιο σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Το μοντέλο συνόδευσε τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη στο Ελ. Βενιζέλος αλλά δεν ταξίδεψε μαζί του στη Μαδρίτη και την Ίμπιζα της Ισπανίας όπου πήγε ο Δημήτρης για επαγγελματικούς λόγους.

584_a3704ab8-e6f3-479e-8006-3a2259fcdefc.jpg
Όπως πρώτο σας είχε γράψει το star.gr, οι δυο τους φλέρταραν έντονα εδώ και ένα μήνα ακόμα και μέσω των social media, ενώ οι συναντήσεις τους είχαν γίνει όλο και πιο συχνές.

Από τις αρχές του Μάρτη, οπότε και έγινε γνωστό πως το μοντέλο και παρουσιάστρια χώρισε από τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Θεοδότου, το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ελάχιστες φωτογραφίες της έχει αφήσει ασχολίαστες, με τις καρδούλες να πηγαίνουν «σύννεφο»!

030415184805_5608.jpg
«Μπορώ να φιλήσω εκεί δεξιά στα χειλάκια;», ρωτάει ο Δημήτρης την Έβελυν σε μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram. «Μπορείς;», του απαντά, εκείνος συμπληρώνει «εγώ πολλά μπορώ, εσύ τι προσφέρεις;» και εκείνη καταλήγει γράφοντας «2 ημέρες»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top